مدیر کل مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی ناجا گفت: باتوجه به اینکه مسائل و مشکلات اجتماعی را می توان با راه حل اجتماعی برطرف کرد باید از دخالت های انتظامی پرهیز کنیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، کارگاه آموزشی اختلافات خانواده و زوج درمانی به همت اداره کل مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی ناجا، با حضور مشاوران و مددکاران اجتماعی برگزار می شود.
مدیر کل مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی ناجا سرهنگ علیرضا حمیدی فر در مراسم افتتاحیه این کارگاه دو روزه، تأکید کرد: این کارگاه یکی از برنامه های مدون اداره کل مشاوره و مددکاری است و به صورت دوره ای برگزار می شود؛ این کارگاه با هدف ارتقاء دانش تخصصی مشاوران، روان شناسان و مددکاران اجتماعی برگزار می شود.
وی ادامه داد: افسران ناجا، سفیران اقتدار ایجابی و نرم اجتماعی هستند و باید توانایی شناسایی، بررسی، تجزیه و تحلیل و درمان مسائل اجتماعی را داشته باشند، در این صورت است که جامعه ای امن، آرام، توأم با محبت و صمیمت و همدلی خواهیم داشت و در نتیجه جرائم و آسیب های اجتماعی کاهش می یابد.
به گفته حمیدی فر مشاوران، روان شناسان و مددکاران اجتماعی باید به صورت فعال و با بهره مندی از علم و حرفه ای گرایی به گسترش دامنه وظایف خود در جامعه هدف خود از جمله مدارس و دانشگاه ها، بپردازند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه خوشبختانه نیروی انتظامی از رأس تا زیر مجموعه ها، بر اهمیت مأموریت مشاوره و مددکاری اذعان دارند، تصریح کرد: سازش و حل اختلاف 70 درصدی مراجعان به کلانتری ها، به دلیل استفاده حرفه ای و تخصصی از مشاوران و پذیرفتن نقش بی بدیل آنان در روند پرونده ها، است.
وی ابراز امیدواری کرد که انشاا… فرماندهان انتظامی استان ها و شهرستان ها نیز به این امر توجه بیشتری داشته باشند.
حمیدی فر از بکارگیری 400 کارشناس و کارشناس ارشد در مجموعه مشاوران و مددکاران اجتماعی در ناجا، خبر داد و گفت: باتوجه به اینکه مسائل و مشکلات اجتماعی را می توان با راه حل اجتماعی برطرف کرد باید از دخالت های انتظامی پرهیز کنیم.
انتهای خبر // پایگاه خبری پلیس ایران