به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، سید حسن موسوی چلک امروز در جمع مددکاران اجتماعی خراسان شمالی با تاکید بر اهمیت توجه به امور اجتماعی در کشور بیان داشت: امور اجتماعی امروز به دلایل متعدد جایگاهی که باید ندارد و این موضوع شایستهای نیست.
وی گفت: بروز پدیدهها و معضلات اجتماعی همچون طلاق، اعتیاد، حاشیهنشینی، مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی از دغدغههایی بوده که باید برای کاهش آن برنامهریزی شود.
موسوی چلک افزود: براساس آمارهای دو میلیون و 300 هزار نفر در کشور اعتیاد دارند که بخشی از آنها را جوانان تشکیل میدهند.
وی با یادآوری اینکه تعداد زنان سرپرست خانوار نیز افزایش یافته است تصریح کرد: صرفا در یک بازده زمانی در سال 85 تا 90 در سطح کشور تعداد زنان سرپرست خانوار رشد 53 درصدی داشته است.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران از حاشیهنشینی و وجود سکونتگاههای غیررسمی هم بهعنوان یکی از معضلات جدی حوزه اجتماعی یاد کرد و بیان داشت: بسیاری از جرائم در حواشی شهرها به دلیل گسترش حاشیهنشینی زیادهروی میدهد.
وی گفت: برای جلوگیری از حاشیهنشینی در شهرها باید فکری اساسی بشود تا در آینده با بحران بیشتری مواجه نشویم.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به وجود یک هزار سکونتگاه غیررسمی در کشور از این مناطق بهعنوان یکی از بسترهای افزایش جرائم یاد کرد.
وی گفت: افزایش جمعیت شهرها و مهاجرت روستائیان به شهر همه تبعات اجتماعی بهدنبال داشته و آسیبزا است.
با تقدیر و تشکر از استاد بزرگوار جناب آقای دکتر موسوی چلک، دوست گرامی انچه باید گفت اینکه با این ساز و کار و این پست بگیرهای بی مسئولیت راه بجایی نخواهیم برد، و میبایست منتظر بهم ریختن بیشتر ساختارها و روابط اجتماعی موجود بعلت ندانم کاری بعضی ها در سطوح مدیریی و اجرایی باشیم،
بنده اصلا کسی نیستم که ادعایی دشته باشم ، اما باید شما بزرگان مددکاری در کشور بدانید که بنده ۳ ال یش برای جذب هیات علمی در یکی از دانشگاها ثبت نام و حتی فرم تعهد نامه محضری را جهت جذب امضاء نمودم اما کسی دیگر را جذب نمودند، اما الان بعد از ۳ سال به بنده دیروز۱۳/۲/۹۴ زنگ زدن وگفتند که کار شما برای هیات علمی درست شده و تشریف بیاورید، بنده هم خیلی مقتدرانه گفتم بنده نیازی به کار کردن در دانشگاه و مزایای ان ندارم،و گفتم ۳۰۰میلیون گذاشتم بانک و ماهیانه ۵ مییون سود میگیرم، وگفتم انموقع که حق من را خوردید باید بفکر این بودید که استانه تحمل هر انسانی روزی تمام میشود، بعد فرمود ما نیز به همکاری شما داریم و بنده گفتم نده نیازی به همکاری نمی بینم، بروید تا همان نیروی نور چشمی برایتان کتاب تالیف کند و ارائه راهکار بدهد برای حل مشکلات، بنده با خدای خود عهد کرده ام که تا موقعی که طریقه جذب اینگونه باشد .به شغل دسفروشی خود ادامه بدهم، خلایق هرچه لایق.
استاد گرامی جناب اقای دکتر موسوی چلک، یلی راحت به شما بگویم تااین چنینن افرادی بخواهند برای ما متخصصین تصمیم گیری نمایند،اب ازاب تکان نخواهد خود،و مشکلات و معضلات اجتاعی بقدری زیاد خواهد شد،که حتی اگر سر هر کوچه هم ده تا متخصص امور اجتماعی کلینیک تخصصی هم بزنند مشکلات حل نخواهدشد.
مو ضوع دیگر میخواستم بگویم اینکه من نمی دانم ایا مسئولین میدانند که وجود چنین افرادی درهیات جذب دانشگاهها در اینده بلای بر سر سلامتی و امنیت مردم و کشور خواهد اورد که …..
جناب آقای عوض زاده مرد خودتی بخدا. بیتعارف میگم. واقعا خوشحالم که همچین شخص جنگنده ای در جامعه مددکاری اجتماعی وجود دارد.
دوست گرامی بنده فقط ترس ازخدای بالای سری دارم.و این مفلوک های پست پرست در حوزه های مختلف دانسته یا ندانسته در جهت نابودی جمعیت این مرز و بوم ، بعلت ندانم کاری همان کاری را میکنند که داعشان در عراق و سوریه انجام میدهد،چرا که داعشان هدفشان نابودی جمعیت است و اینان نیز با ندانم کاری و حذف متخصصین در راستای اهداف انان قدم بر میدارند.
برخی مدیران و معاونان بهزیستی در شهرستانها دارای مرکز خصوصی هستند. ایا پرداخت یارانه بلاعوض ماهیانه چند ده میلیون تومانی توسط خود مدیران به مرکز خودشان قانونی است ؟؟؟آیا ناظر دولتی و مالک غیر دولتی می تواند یک نفر باشد ؟؟ آیا رانت پیش نمی آید ؟؟ آیا بواسطه مدیریت در حوزه دولتی و ارتباط با سایر افراد و نهاد های دولتی وغیر دولتی ” کمکهای مردمی به مرکز خاصی هدایت نمی شود؟؟؟؟ ویا اینکه ما خودمان را خسته می کنیم هدف همینه که هست.
با عرض سلام ,ادب و احترام
دست بوس کسانی هستم که , مشکلات را آن چنان که هست بیان میکنند و متنفرم از آنهایی که مسائل را آنچنان که باید, بیان میکنند.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیرا اگر مسائل و مشکلات را آنچنان که هست و جامعه با آن دست و پنجه نرم میکنند, گفته شود , قطعا رسیدن به راهکار اگر ساده نباشد, ولی شدنی است .
ولی اگر مسولی برای حفظ پست و یا ارضاء بالا دستی خود , به اشتباه آمار دهد , در این هنگام است که فاجعه رخ میدهد. چراکه برنامه ریزی غلط میشود وقتی که برنامه ریزی غلط شد , یعنی با گزینه کمبود اعتبار و یا کمبود نیرو ی متخصص , روبرو میشویم , واینجاست که بحث نفوذ و بی عدالتی و حق کشی مطرح میشود ,
من نمیدانم چرا باید بودجه ی , بعضی نهادهایی که بعد از ۳۴ سال گذشتن از انقلاب , ثمره ی فعالیتشان را که ندیدیم به کنار , بلکه به نوعی به صورت عکس هم جواب داده اند , بیشتر از نهادهای تخصصی , من جمله همین نهاد مقدس و بروز مددکاری است . واقعا جای بسی تاسف است , که یا ندانسته و یا ناخواسته , نمیخواهیم از تجربیات دیگر کشورها استفاده کنیم و همواره سعی مان براین است تا خود تجربه کنیم . مگه در آیین مقدس ما نیامده شاورو قبل ان نشاورو ( مشورت کنید , قبل از اینکه مورد مشورت قرار بگیرید)
این تجربه ی شخصی که ما اینهمه به ان علاقه نشان میدهیم , در زمینه اقتصادی شاید راه جبران داشته باشد , ولی به همان خدایی , که افریننده کل جهان است و نه فقط ایران ما , سوگند یاد میکنم, که اصرار بر آزمون و خطا و کسب تجربه در مسایل اجتماعی, و بیراهه رفتن به این سادگی قابل جبران نیست,
دوستان عزیز , بنده تحصیلات در این زمینه ندارم ولی گذشت سالیانی نه چندان زیاد از عمرم ع به من فهمانده است که شاید اقای تقی , فرد مومنی باشد ولی الزاما نمی تواند کارمند یا مدیرکل و یا مدیر عامل خوبی باشد , تازه مومن بودن هم که به ریش و تیپ نیست ,
زیرا فقط خدا میداند که در دل ما چه خبر است .
مخلص کلام اینکه به نظر حقیر , بزرگترین آسیب اجتماعی را , کنار زدن عملی قوانین استخدامی کشوری است , چرا که بی عدالتی از این جا شروع شده است , وقتی کارهای بزرگ بدست انسانهای خرد (کوچک) افتد و کارهای ک.چک به دست انسانهای بزرگ , نتیجه آن میشود دق , عقده و عدم پیشرفت و معضلات اجتماعی. امید است جامعه ی مددکاری کشور , با ریشه یابی علمی مشکلات و ارائه ی راهکار البته با شهامت , حد اقل بتواند تحصیلکرده های رشته ی مددکاری را وارد مشاغل تخصصی خود نماید , و با برگزاری مداوم و مستمر همایش های علمی , البته علمی و نه تفریحی و آوردن یه چند نفر برای پذیرایی و پیدا کردن کانال, به منظور رسیدن به اهداف خاص و اعزام متخصصین به کشورهای پیشرو در این زمینه و استفاده از تجربیات منطبق بر فرهنگ کشور ما , سعی در حل مشکلات نماید , چراکه , همچنانکه فرهنگ ها و آداب و رسوم متفاوت است پس نوع مشکلات و راهکاره هم متفاوت میباشد . و راهکارها رو منطبق بر فرهنگ خود ارائه دهیم . که این امر نیز ثبات مدیریتی میخواهد و این یعنی پیاده کردن نظام اداری و قانون اداری و بکار بردن و پیاده کردن قانون استخدام کشوری , بدون اضافه کردن تبصره ی سلیقگی به آن و برگزاری آزمون و مسابقه جهت استخدام , بدون دخالت سلیقه و حق اضافه به گروهی خاص, چراکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در این صورت قبول نشدن در استخدام ناشی از بی عدالتی تلقی نخواهد شد و آنهایی که قبول میشوند وام دار کسی نخواهند بود , و چون به موجب قانون وارد شده اند , در برابر کسی مسول نخواهند بود جز قانون قانون قانون قانون قانون قانون قانون………………………………………….
و در این صورت است که یکی از بزرگترین عوامل سر خوردگی اقشار تحصیاکرده کنار خواهد رفت . و از طرفی مسخدم دولت , خود را مستخدم قانون میداند و عزل و نصب های سفارشی کنار میروند و هرکس در برابر قانون و برنامه کاری و پیشرفت و یا عدم پیشرفت مجموعه ی زیر دستی خودش , مسوول است و جوابگو و رزومه کاری و بیلان کاری افراد باید ملاک عملکردشان قرار بگیرد و نه وابستگی به جناح خاص و در حال حاضر متاسفانه فرد یا افرادی خاص.
با تشکر از جامعه ی مددکاری کشور و آرزوی ساختن ایرانی آبادتر و شادتر و سربلندتر , آنچنان که در خور فرهنگ دیرینه و مردم با هوش ماست ماست