
وی با بیان اینکه جمع آوری زنان خیابانی به تنهایی کافی نیست بلکه باید در راستای توامندسازی این زنان اقدام کرد، گفت: خدماتی که در این حوزه ارائه می شود باید با کمک بخش غیردولتی گسترش یابد.این مقام مسئول در سازمان بهزیستی درخصوص آمار زنان آسیب دیده خیابانی نیز گفت: با توجه به اینکه این زنان به صورت پنهان و گروه های مخفی هستند، آماری از جمعیت آن ها نداریم ضمن اینکه مطالعه ای هم برای تعداد این زنان آسیب دیده انجام نشده است. این زنان از گروه های مختلف اجتماعی بوده و رو به افزایش هستند.
مسعودی فرید در ادامه با بیان اینکه سیستم های حمایتی از زنان آسیب دیده باید توسعه یابد، تصریح کرد: آن دسته از زنان آسیب دیده خیابانی که به بهزیستی مراجعه می کنند عمدتا آن هایی هستند که اعتیاد هم دارند و این افراد را پلیس و نهایتا قوه قضائیه به بهزیستی تحویل می دهد، البته آن ها با حکم قضایی به ما معرفی می شوند.
وی اضافه کرد: ما در سازمان بهزیستی به اعتبارات بیشتری نیاز داریم تا بتوانیم اقدامات موثری در حوزه زنان آسیب دیده انجام دهیم. این زنان گزینه هایی هستند که فوق العاده مشکل دارند و کار کردن با آن ها بسیار سخت است چرا که هم انواع بیماری ها را دارند و هم اینکه سلامت روان آن ها بدتر از وضعیت عمومی جامعه است لذا برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی آن ها باید هزینه کرد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی همچنین گفت: در رابطه با موضوع زنان آسیب دیده اقداماتی را با شهرداری تهران و سایر مراکز مربوطه آغاز کردیم و امیدواریم بتوانیم اقدامات موثری را در این زمینه انجام دهیم.
استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است
شما دنبال زنان اسیب پذیر هستید که انهمه مشکلات دارند، زنانی هستند که درحال اسیب وزنانی هستند در اینده جزئ زنان اسیب پذیر خواهند بود برای انان چه میکنند زنی که در شرف طلاق است با یک یا دوفرزند که هیچ درامدی ندارد بیماری بچه هست شیر خشک و نهار وشام بچه است خانه اجاره ای است برای انها چه باید کرد زنانی که تا طلاق نا مه دستش نباشد هیچ سیستی حمایت نمی کند ا.