کد خبر: 12350 | تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴:۱۲ - شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۴ | بدون نظر | |

وضعیت سفید اردبیل از حیث کودکان کار و خیابانی

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: استان اردبیل وضعیت سفیدی را در حوزه آسیب کودکان کار و خیابانی دارد به طوری که مشکل حاد و جدی در این حوزه مشاهده نمی‌شود.

ستاری صبح امروز در نشست مدیران بهزیستی اردبیل اظهار کرد: فردا قرار است جلسه کمیته ساماندهی کودکان کار و خیابانی با حضور گردونی مدیرکل دفتر آسیب‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استانداری اردبیل برگزار شود که بیش از 14 دستگاه متولی در این جلسه دیدگاه‌های خودشان را مطرح می‌کنند.

13940926000133_PhotoAوی از جمله این دستگاه‌ها را علاوه بر بهزیستی، نیروی انتظامی، دادگستری، شهرداری، کمیته امداد و هلال‌احمر و … عنوان کرد و افزود: البته در ساماندهی کودکان کار و خیابانی در کنار این دستگاه‌ها رسانه‌ها نیز ماموریت و مسئولیت خطیری را دارند که باید در سر و سامان دادن به کودکان کار و خیابانی ورود پیدا کنند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل یادآور شد: دبیری این کمیته را بهزیستی و ریاست آن را استانداری اردبیل بر عهده دارد و با توجه به اینکه وضعیت استان اردبیل در این حوزه یک وضعیت سفیدی است تلاش جدی بر این است تا موارد و مشکلات اندکی که در این حوزه وجود دارد با یک برنامه‌ریزی درست و اقدام مناسب بتوان در این بخش فعالیت‌های مثبت و سازنده‌‌ای را انجام داد.

طلاق، خشونت و اعتیاد سه آسیب اجتماعی اردبیل

ستاری در بخش دیگری از سخنان خود به سه آسیب مهم اجتماعی در استان اردبیل که بیشتر از هر حوزه دیگر قابل مشاهده و لمس است، اشاره و بیان کرد: طلاق، خشونت و اعتیاد سه آسیب مهم و دغدغه جدی در استان اردبیل است که باید با یک برنامه‌ریزی درست سعی در کاهش این آسیب‌ها داشته باشیم.

وی گفت: ما به صورت علمی، تخصصی و کاربردی با طراحی سه کمیته مشخص در کاهش این سه آسیب از ظرفیت کارشناسان زبده و دستگاه‌های دخیل استفاده می‌کنیم تا در قالب کمیته‌های راهبری سعی‌مان بر کاهش این سه آسیب اجتماعی مهم باشد.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ادامه داد: در این حوزه و با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ما موفق شدیم 66 پایگاه سلامت را با هدف به حداقل رساندن دغدغه‌ها در این حوزه فعال کنیم و در کنار آن از توان و ظرفیت 45 گروه همیار نیز استفاده خواهیم کرد.

ستاری تعداد افرادی که مهارت‌های زندگی را در یک سال اخیر آموزش دیده‌اند بیش از 15 هزار و 625 نفر اعلام کرد و افزود: در قالب طرح پیشگیری از خشونت خانگی 5 هزار و 732 نفر آموزش دیده‌اند.

وی در مورد اجرای طرح مداخله در آسیب‌های اجتماعی با خط فعالیت اجتماعی 123 نیز بیان کرد: این خط به صورت رایگان در اختیار تمام هم‌استانی‌ها است تا به صورت 24 ساعته با آن تماس گرفته و گزارشی از اختلافات زناشویی، خشونت‌های خانگی، کودک‌آزاری، فرار از منزل، کودکان خیابانی، افراد در معرض خودکشی و یا سالمند‌آزاری را گزارش دهند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل یادآور شد: همکاران ما شامل گروه‌های روانشناسی و مددکاری از طریق تلفن آنها را راهنمایی می‌کنند و اکیپ سیار ما نیز با پنج دستگاه خودروی اورژانس در شهرهای اردبیل، گرمی، مشگین‌شهر، خلخال و پارس‌آباد فعالیت دارند.

ستاری گفت: در صورت نیاز و تشدید بحران اکیپ‌های تخصصی ما اعم از روانشناسان و مددکار به محل مورد نظر اعزام می‌شوند تا خدمات رایگان ارائه شود.

این مسئول یادآور شد: در شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر، خلخال، گرمی، پارس‌آباد و کوثر مراکز مداخله در بحران فردی و خانوادگی بهزیستی فعالیت می‌کند تا افراد در معرض خطر و آسیب‌های اجتماعی را خدمات‌رسانی کنند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل از ارائه خدمات روزانه و شبانه‌ به کودکان کار و خیابانی خبر داد و بیان کرد: ما به زنان در معرض خطر و بی‌سرپرست نیز خدمات نگهداری را ارائه می‌کنیم.

ستاری فعال بودن شش پایگاه خدمات اجتماعی را در محلات آسیب‌خیز و حاشیه شهرهای اردبیل، پارس‌آباد، خلخال، گرمی و مشگین‌شهر یادآور شد و گفت: در این شش مرکز سعی‌مان بر این است تا برای به حداقل رساندن آسیب‌ها فعالیت‌های مثبت و سازنده‌ای را با عدم کاهش دغدغه‌های مردمی انجام دهیم.

منبع: فارس

 

RelatedPost

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر


آخرین موضوعات