
سید حسن موسوی چلک، با اشاره به اینکه آئیننامه کودکان از سال 87 در شورای عالی اداری مصوب شد، اظهار داشت: در این آئیننامه افراد بیخانمان ، متکدی و حتی خبایانی در قالب یک طرح وجود داشتند و هیچ تکفیکی در این زمینه موجود نداشت.
وی تصریح کرد: در آئیننامه سال 87 افراد زیر 18 سال و بالای 18 سال تقسیمبندی شدند به طوریکه افراد زیر 18 سال در قالب کودکان خیابانی و افراد بالای 18 سال در قالب افراد متکدی و بیخانمان ساماندهی شدند.
موسوی ادامه داد: از سال 87 وظایف هر دستگاه برای حمایت از کودکان خیابانی و متکدیان مشخص شد اما این همکاریها بیشتر به صورت سلیقهای و مقطعی بود.
مدیر کل دفتر امور آسیبهای اجتماعی ادامه داد: در سال 84 هیئت وزیران آئیننامه ساماندهی کودکان خیابانی را تصویب کرد و در این آئیننامه به طور دقیق بر انجام وظایف دستگاهها تأکید شد.
وی اضافه کرد: در آئیننامهای که در سال 84 در حمایت از کودکان خیابانی تصویب شد دستگاههایی از جمله وزارت رفاه، بهزیستی، شهرداری، وزارت کشور، نیروی انتظامی، قوه قضائیه، فنی و حرفهای، بیمه خدمات درمانی، کمیته امداد، بیمه تأمین اجتماعی، دانشکده علوم پزشکی، سازمان زندانها، مشارکت داشتند.
موسوی اضافه کرد: طی 2- 3هفته گذشته و با حضور سازمانهای غیر دولتی و دولتی به طور جدی به بازنگری آئیننامه کودکان خیابانی تأکید شده است.
مدیر کل دفتر امور آسیبهای اجتماعی بیان داشت: تا پایان سال جاری آئیننامه کودکان خیابانی مجددا بازنگری و برای تصویب نهایی به هیئت دولت ارسال خواهد شد.
وی تأکید کرد: در بحث جمعآوری و ساماندهی کودکان خیابانی دستگاههایی از جمله بهزیستی و شهرداری و در صورت نیاز نیروی انتظامی مسئول هستند.