مسئول اورژانس اجتماعی بهزیستی استان گفت: در 9ماهه اول امسال 55 کودک خیابانی از سطح شهرهای استان جمع آوری شدند.
مهین حمیدی افزود: از این تعداد 21 کودک در خیابان زندگی و 34 کودک در خیابان ها کار می کردند که 23 نفر از این کودکان اعتیاد نیز داشته اند که فرایند ترک اعتیاد آنان توسط بهزیستی انجام گرفته است.
وی علت وجود کودکان خیابانی را مشکلات خانوادگی، فقر، اعتیاد و بدسرپرستی عنوان کرد و افزود: اکثر این کودکان زیر 14 سال و 50درصد آنان دارای تحصیلات ابتدایی هستند.
حمیدی افزود: 80 درصد کودکان خیابانی توسط بهزیستی و اورژانس اجتماعی و مابقی نیز توسط شهرداری و نیروی انتظامی جمع آوری و تحویل بهزیستی می شوند و این سازمان با انجام خدمات مددکاری، مشاوره، خدمات پزشکی، روانشناسی و مهارت آموزی به کودکان خیابانی سعی در احیا خانواده و بازگشت کودک به خانواده دارد.
وی افزود: سال گذشته نیز در مدت مشابه 54کودک خیابانی توسط بهزیستی در استان پذیرش شدند.
مهر