کد خبر: 1291 | تاریخ انتشار: ۲:۳۱:۵۶ - پنجشنبه ۶ بهم ۱۳۹۰ | بدون نظر | |

یک طلاق از هر 6 ازدواج

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اعلام وقوع یک طلاق از هر 6 ازدواج در کشور گفت: مراکز همسریابی با رعایت هنجارهای اعتقادی و زمینه‌های اجتماعی در کشور باید ایجاد شوند و به سمت همسریابی درست گام برداشته و هدایت شوند.

علی‌محمد زنگانه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به رشد «طلاق» در کلانشهرها افزود: در حال حاضر از هر شش ازدواج در کشور یک ازدواج به طلاق منتهی می‌شود، اما در کلانشهرها این آمار یک طلاق از هر سه ازدواج را شامل می‌شود که این امر ناشی از تبعات توسعه ‌یافتگی است.

وی با اشاره به رشد آمار طلاق در روستاها، این امر را ناشی از تسریع فرآیند توسعه، استفاده از تکنولوژی‌های جدید همچون ماهواره و نقل و انتقال فرهنگ‌ها دانست.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تاکید برلزوم پیگیری استراتژی آموزش و‌ مشاوره پیش از ازدواج به منظور کاهش طلاق، عنوان کرد: مشاوره و آموزش پیش از ازدواج بسیار حائز اهمیت و لازم است، مشاوران و روحانیون آموزش‌های لازم برای این امر را دریافت کنند تا بتوانند با مشاوره درست نرخ بروز طلاق را کاهش دهند.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان این‌که به نظر می‌رسد باید دوره‌های «تربیت مدرس خانواده» در دانشگاه‌ها ایجاد شود، عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود، برخی از مشاوران خانواده به عنوان کارشناسان رسمی دادگستری شناسایی شوند و مراکز آموزش خانواده در سراسر کشور ایجاد شود.

مشاوره از دبیرستان

زنگانه با تاکید بر نقش مشاوران در دبیرستان‌ها برای آموزش‌های پیش از ازدواج نیز گفت: لازم است، آموزش‌های اخلاقی و ارزش‌های اسلامی در دبیرستان‌ها ترویج شود. همچنین لازم است، «بیمه خدمات مشاوره» در کشور ایجاد و نهادینه شود، چرا که در حال حاضر دریافت خدمات مشاوره بسیار پرهزینه است.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به فعالیت مراکز مداخله در بحران به منظور کاهش طلاق در سراسر کشور، تصریح کرد: در حال حاضر 148 مرکز در کشور مشغول فعالیت هستند و این مراکز در شش ماهه نخست امسال 32 هزار مورد تقاضای طلاق را پذیرش کرده‌اند و با انجام خدمات مشاوره موفق به کاهش 40 درصدی آمار طلاق شده‌اند.

زنگانه با اشاره به فعالیت این مراکز در دادگاه‌ها، به صورت مستقل و در مراکز مداخله در بحران سازمان بهزیستی گفت: انتظار می‌رود تعداد این مراکز در دادگاه‌ها افزایش یابد.

وی با اشاره به فعالیت خط اورژانس اجتماعی (123‌) نیز افزود: افرادی که با این خط تماس گرفته و در معرض خشونت خانوادگی قرار گرفته باشند، در صورت لزوم به مراکز مداخله در بحران ارجاع داده می‌شوند و در یک بازه 20 روزه تحت مشاوره مددکاری، روانشناسی و حقوقی قرار می‌گیرند.

جام جم آنلاین

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر


آخرین موضوعات