کد خبر: 13220 | تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰:۴۶ - سه شنبه ۳۱ فرو ۱۳۹۵ | بدون نظر | |

بودجه 3 میلیارد تومانی جهت کاهش آسیب های اجتماعی حوزه زنان و دختران کافی نیست

808944origسرمایه گذاری در جهت بهبود وضعیت اجتماعی زنان باید بیش از 10 برابر بودجه فعلی سال جاری باشد تا شاهد کاهش معضلات زنان آسیب دیده باشیم.
دیروز در صحن علنی مجلس، نمایندگان در ادامه رسیدگی به پیشنهادهای الحاقی وکلای ملت به لایحه بودجه سال 95 کل کشور، پیشنهاد زهره طبیب‌زاده، نماینده مردم تهران را به تصویب رساندندکه بر اساس این مصوبه مجلس، درراستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و حمایت از زنان و دختران آسیب‌دیده مبلغ 30 میلیارد ریال از محل اعتبارات معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست‌جمهوری در اختیار سازمان بهزیستی کشور قرار می‌گیرد. این اعتبار به ردیف ۱۳۱۵۰۰ سازمان بهزیستی اضافه می‌شود که این پیشنهاد با ۱۰۳ رأی موافق، ۲۶ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران که آیا بودجه 3 میلیارد تومانی می تواند باعث کاهش آسیب های اجتماعی در زمینه زنان و دختران شود،گفت: هر کشوری برای توسعه نیازمند منابع مالی است که ایران هم از این قاعده مستثنا نیست بنابراین بودجه یکی از مولفه هایی است که می تواند در بخش آسیب اجتماعی تاثیرگذار باشد.حسن موسوی چلک افزود:اختصاص 3 میلیارد تومان برای کاهش آسیب های اجتماعی زنان و دختران حتی بخش اندکی از مشکلات آنان را حل نخواهدکرد چرا که برای زنان و دختران آسیب دیده باید 10 برابر بودجه ای که در حال حاضر در نظر گرفته شده اختصاص یابد.
وی تاکید کرد: با مبلغ 3 میلیارد تومان که بودجه بسیار کمی است، نمی توان اقدامات مناسبی انجام داد چرا که کشور با وضعیت اجتماعی نامناسبی مواجه است. این مددکار اجتماعی بابیان اینکه دولت در دو بخش بودجه و پیشگیری باید برنامه ریزی کند،اذعان کرد:در این دو بخش دستگاه های اجرایی نیز هر کدام از توانمندی و ظرفیت‌های بالایی برای پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی برخوردارند که اگر همه این ظرفیت ها با یکدیگر هم افزایی و همکاری داشته باشند، قادر خواهند بود بخش زیادی از آسیب های اجتماعی را در یک دوره زمانی مشخص از بین ببرند. رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران تاکید کرد: دولت و نهادهای ذی ربط باید مسائل فرهنگی و معضلات آن و آسیب‌های اجتماعی‌ را در اولویت اقدامات شان قرار داده و این رویکرد تنها با صرف بودجه و بالا رفتن سطح آموزش می تواند مسیر مناسبی را در این زمینه ها به وجود آورد. لذا سرمایه گذاری در جهت بهبود وضعیت اجتماعی زنان باید بیش از 10 برابر بودجه فعلی سال جاری باشد تا شاهد کاهش معضلات زنان آسیب دیده باشیم.

منبع: روزنامه قانون

RelatedPost

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر


آخرین موضوعات