به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید حسن موسویچلک ظهر امروز در حاشیه همایش تحکیم بنیان خانواده در جمع خبرنگاران با اشاره به تعداد مددکاران اجتماعی کشور اظهار داشت: درحال حاضر حدود 10 هزار مددکار اجتماعی شاغل در 21 دستگاه داریم که میشود گفت با کمبود 50 هزار مددکار اجتماعی روبرو هستیم و در این راستا نیازمند همکاری برای فراهم کردن زمینه جذب این مددکاران در سازمانها هستیم.
وی افزود: امیدواریم جامعه از ظرفیت این مددکاران بهره ببرد زیرا آنها سفیران سلامت اجتماعی در جامعه هستند، سازمانهای غیردولتی در این زمینه ورود کردهاند و پیشبینی میشود که دستگاهها از این رویکرد غیرفعال به رویکرد فعال تغییر مسیر بدهند.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی تصریح کرد: بدونشک بهزیستی سازمانی خانوادهمحور است که قبل از تولد فعالیتهای خود را آغاز میکند و مشاوره ازدواج، مشاوره ژنتیک، حمایت از کودکان، مهدهای کودک، حمایت از زنان سرپرست خانوار و غیره از موضوعات بهزیستی هستند که در هر زمینه برنامههای مشخصی دارد.
موسویچلک بیان کرد: جنس کار در خانواده بهگونهای است که باید برای ارتقاء شاخصهای سلامت خانواده تلاش کنیم و حقوق اعضای خانواده را فراموش نکنیم، نسبت به سیاستهای کلی خانواده که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است باید مطالبهگر باشیم تا حقوق شهروندی در درون خانواده جدیتر گرفته شود.
مدیریت فضای مجازی هم به سه مولفه کلیدی طلاق، اعتیاد و خشونتهای خانگی در حوزه آسیبهای اجتماعی اضافه شد
مشاور رئیس بهزیستی کشور با اشاره به آسیبهای اجتماعی گفت: بدون شک طلاق، اعتیاد و خشونتهای خانگی سه مولف کلیدی در حوزه اجتماعی در درون خانواده هستند که باید روی آنها متمرکز شد، البته این روزها با گسترش تکنولوژی بحث مدیریت فضای مجازی هم نکته کلیدی دیگری است که ثبات کانون خانواده را تحتالشعاع قرار میدهد.
موسویچلک ادامه داد: بنابراین آنچه که در کشور انجام میشود باید برمبنای سیاستهای کلی خانواده که بهتازگی توسط مقام معظم رهبری و بعد دولت ابلاغ شد اقدام شود و باید این سیاستها را بهفال نیک گرفت که نقشه راه کشور در حوزه خانواده ترسیم شده است و سازمانهای مختلفی کار میکنند.
مجلس در ادوار مختلف در زمینه مطالبهگری در حوزه حمایت از کودکان و نوجوانان نمره قبولی ندارد
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی با اشاره به لایحه حمایت از کودکان گفت:بیش از پنج سال است که لایحهی حمایت از کودکان و نوجوانان به مجلس رفته است که اگر این لایحه تصویب شود و تنها 30 درصد از آن اجرا شود اتفاقات خوبی را در این زمینه مشاهده میکنیم.
موسویچلک عنوان کرد: متاسفانه لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان در پستوی مجلس مانده است درحالی که کودک محور خانواده است و مجلس باید در این حوزه مطالبهگری کند زیرا علاوه بر وظیفه سیاستگذاری، مطالبهگری را هم برعهده دارد.
وی خاطرنشان کرد: کار دیگری که باید مجلس انجام دهد اینکه در تصویب طرحها و لوایح حتما پیوست خانواده را لحاظ کند و بدون پیوست خانواده هیچ طرحی را بهتصویب نرساند.
انتهای پیام/
با عرض سلام خدمت دوستان بزرگوار و جناب دکتر موسوی چلک
محمود احمدی هستم فارغ التحصیل کارشناسی مددکاری اجتماعی از استان بوشهر
متاسفانه در استان بوشهر انجمن مددکاری اجتماعی شعبه ای نداره و یا اگر داره اینقدر غیرفعاله که هیچ کس از وجودش آگاه نیست. از استاد گرانقدر تقاضا دارم جهت این امر دستورات لازم را مبذول فرمایند. این حقیر آمادگی لازم را برای هرگونه همکاری با انجمن اعلام میدارم. همچنین با توجه به اینکه هیچ کدام از ادارات بهزیستی و اورژانس اجتماعی، کمیته امداد، زندان ها، بیمارستان های استان بوشهر در پست سازمانی مددکاری اجتماعی از متخصصین و تحصیل کرده های این رشته استفاده نمی کنند لذا همه فارغ التحصیلان مددکاری در این استان بیکار بوده و یا به مشاغل دیگر جهت امرار معاش روی آورده اند. از جناب دکتر عاجزانه تقاضا دارم نسبت به بکارگیری فارغ التحصیلان مددکاری در این رشته فکری کنند و دستوراتی را صادر فرمایند.
بنده بارها تماس تلفنی گرفتم جهت ارائه این عرایض ولی موفق به برقراری ارتباط با جناب موسوی چلک نشده ام.