
دبیرکل فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی معتقد است که بدون مددکاری اجتماعی آثار مثبتی در جامعه شکل نمیگیرد.
به گزارش ایسنا، روری تروئل در چهارمین کنگره آنلاین بین المللی و سی و ششمین همایش مددکاری اجتماعی در ایران در سخنانی اظهار کرد: فراگیری و ادغام اجتماعی نکته بسیار ارزشمند و پر مصداقی است و برای مددکاران بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه مددکاران اجتماعی باید به صورت گروهی کار کنند تا نقاط ضعف آینده را بهتر شناسایی کنند ادامه داد: اینگونه تجربیات خودشان را به دیگران گزارش میدهند که برای جلوگیری از بحرانها و پشتیبانی از مردم موثر است. اگر همه مددکاران اجتماعی به عنوان یک گروه واحد کار کنند و مددکاران اجتماعی بتوانند فلسفه خودشان را پیاده کنند در این صورت کار این گروه بسیار موثرتر خواهد شد.
تروئل تصریح کرد: باید عقیده داشته باشیم به صورت منسجم در یک سازوکار فعالیت کنیم و چالش ها را بشناسیم تا مشکلات را حل کنیم، به مددکاران اجتماعی اعتقاد داریم و چشم انداز خوبی دارند زیرا حمایت از افراد آسیب پذیر را انجام میدهند و همه باید به مددکاران اجتماعی برای مشارکت اجتماعی و انسجام اجتماعی کمک کنیم.
به گزارش ایسنا، آناماریا کمپنینی رییس انجمن جهانی دانشگاههای (مدارس) مددکاری اجتماعی نیزگفت: مددکاران اجتماعی میتوانند افراد جامعه را توانمند کنند و باید بدانیم که اشکال مختلف مددکاری اجتماعی میتواند طرد اجتماعی را کاهش دهد.
وی افزود: مددکاران باید مداخلات خود را توسعه دهند، مددکاران اجتماعی میتوانند افراد جامعه را توانمند کنند و باید بدانیم که اشکال مختلف مددکاری اجتماعی میتواند طرد اجتماعی را کاهش دهد و در واقع باید با استانداردسازی به دنبال افزایش کارایی باشیم و باید بر مداخلات خوب متمرکز باشیم.
کمپنینی بیان کرد: باید خدماتی به کاربران ارائه کنیم که موجب افزایش توانمندی افراد شود و ما باید اعمال تغییرات اجتماعی و توسعه توانمندسازی افراد ضعیف را از طریق ابزارهای مدلهای عدالت اجتماعی مدنظر داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه تعریف بینالمللی مددکاری اجتماعی نقش حرفه و ارتقاء تغییرات اجتماعی را بر حوزه رفاه و عدالت اجتماعی مطرح میکند، گفت: باید رویههای ضدتبعیض را ببینیم و در حیطههای شخصی نیز به دنبال غلبه بر مسائل از نظر آموزش باشیم.
وی با بیان اینکه انجمن بینالمللی مدارس مددکاری اجتماعی انتقال دهنده تعالی است که در حقیقت باید به دنبال ایجاد جامعه برابر باشیم و این سئوال را مطرح کنیم که چگونه دانشجویان را به تعهدات اجتماعی حساس کنیم، گفت: همچنین باید خدماتی را در حوزه آموزش ارائه دهیم که دانش علمی به آنها انتقال داده شود.
وی ادامه داد: باید به دنبال ظرفیت کاری دانشجویان فعال در حوزه مددکاری و حاضر در این حوزه باشیم. راههای مختلفی برای آموزش در این حوزه وجود دارد که اجازه دادن به افراد برای انتقال تجربیات در حوزه مددکاری اجتماعی یکی از آنهاست. به این ترتیب میتوانیم تجربیات طرد اجتماعی را به اشتراک بگذاریم و در این صورت میتوان به درک بیشتر دانشجویان این حوزه کمک کرد. درک برای دانشجویان میتواند کمک کند که از نقطه نظر تئوری خارج شوند.
رییس انجمن جهانی دانشگاههای (مدارس) مددکاری اجتماعی در ادامه عنوان کرد: ما میتوانیم از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم و با به اشتراک گذاشتن تجربیات بینالمللی قابلیت حذف شکافها را داریم و میتوانیم افزایش انفرادی دانش را نیز تقویت بخشیم.