کد خبر: 2489 | تاریخ انتشار: ۰:۰۱:۱۶ - سه شنبه ۲۳ اسف ۱۳۹۰ | بدون نظر | |

تقدیر مدیر کل زندانهای کرمان از مددکاران

 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حجت‌الاسلام علی توکلی ظهر امروز در جلسه ستاد دیه استان کرمان اظهار داشت: 304 زندانی جرائم غیر‌عمد، مهریه و مطالبات مالی در سال 90 با 43 میلیارد ریال کمک‌های مردمی، وزارت دادگستری و ستاد دیه آزاد شدند.

توکلی خاطرنشان کرد: در این راستا حدود 50 مصوبه در هفت جلسه هیئت مدیره به تصویب رسیده است.

وی افزود‌: مددکاران ستاد با مشاوره با 179 نفر از شاکیان پرونده‌ها موفق به اخذ‌ 11 میلیارد ریال تخفیف برای مددجویان شده‌اند.

مدیر‌عامل ستاد دیه استان کرمان نیز در این جلسه گفت‌: در ‌جشن گلریزان شهر کرمان 114 میلیون تومان وصول شده که 95 درصد آن از اخذ تعهد خیران بوده است.

حجت‌الله موسوی‌قوام افزود‌: جشن گلریزان امروز در کهنوج و فردا در شهربابک برگزار و در سه ماهه اول سال 91 در شهرستان‌ها برپا می‌شود.

مدیرکل زندان‌های استان کرمان نیز در این جلسه با تشکر از مددکاران و ستاد دیه گفت‌: در سال جاری یک هزار و 500 زندانی از زندان‌های استان کرمان نقل و انتقال داشته‌اند که 85 درصد آن با نظریه مددکاران بوده است.

علی ولی‌نیا افزود‌: با توجه به اینکه خانواده‌های زندانیان مشکلات بزرگی دارند، برنامه‌ریزی برای خانواده‌ها را جزو برنامه‌های آینده ستاد بگنجانند.

دادستان کرمان هم گفت‌: ستاد دیه خلاء پوشش‌های بیمه‌ای در سال‌های گذشته را پر کرده و با شرایطی که پیش می‌رود در سال‌های آینده زندانی جرائم غیر‌عمد در زندان‌های استان وجود ندارد.

یدالله موحد ابراز داشت: ‌بحث اشتغال زندانیان و حمایت از خانواده‌های آنان و کار‌آفرینی را جزو برنامه‌های آتی ستاد دیه باشد.

به گزارش فارس در این جلسه از 11 نفر از رابطان ستاد دیه استان کرمان تقدیر شد.

منبع-فارس

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر


آخرین موضوعات