فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از مصالحه 72 درصدی پروندههای قضایی در دوایر مشاوره کلانتریهای این فرماندهی و سازش بیش از پنج هزار و 417 فقره پرونده در سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از پایگاه خبری پلیس، محمد علی بختیاری فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان اظهار داشت: در سال 1390 تعداد 7 هزار و 526 پرونده به دوایر مشاوره کلانتریهای این فرماندهی ارجاع داده شد که 72 درصد از پروندههای ارجاعی به مصالحه ختم شده است.
وی نقش دوایر مشاوره و مددکاری کلانتریها را در پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی مهم ارزیابی کرد و افزود: با توجه به هجمه رسانههای غربی جوانان امروز بیش از هر چیز نیازمند مشاوره و ارشاد هستند تا از هرگونه گزندی در امان باشند.
رئیس پلیس مرکز استان اصفهان با بیان اینکه ارتقای فرهنگ استفاده از مشاوره موجب جلوگیری از تراکم ارجاعات به مراجع قضایی میشود، تصریح کرد: در سال 1390 تعداد 5 هزار و 417 فقره پرونده توسط کارشناسان مشاوره کلانتریهای اصفهان به سازش ختم شد که مقایسه این آمار با سال 1389 رشد 35 درصدی را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه سعی شده در این مراکز از نیروهای متخصص و کارشناسان خبره استفاده شود، افزود: با ارائه خدمات مشاورهای در کلانتریهای اصفهان بار پروندههای مراجع قضایی سیر نزولی پیدا میکند.
بختیاری همچنین در مورد دفاتر مددکاری در کلانتریها بیان داشت: در دفاتر مذکور مددکاران اجتماعی تمام توان علمی و حرفهای خویش را برای رفع مشکلات و اختلافات مراجعان به کار میگیرند به طوری که بیش از نیمی از پروندههای ارجاعی به دفاتر مددکاری به مصالحه و در نتیجه مختومه میشوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مراکز مشاوره از مصادیق بارز مراکز فرهنگی و اجتماعی جامعه محسوب میشوند و پلیس اصفهان هم همواره تلاش میکند تا این مراکز را برای خدمات دهی بهینه به شهروندان تقویت کند، اضافه کرد: در صورت بروز مشکل یا بحران در مسائل خانوادگی، شغلی و حقوقی به کارشناسان متخصص مشاوره پلیس مستقر در کلانتریهای سطح شهرستان مراجعه و از خدمات رایگان این مشاوران بهرهمند شوند.