رییس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران اظهار داشت: به دلیل قوانین شرعی جامعه ما، مصرف الکل از سوی افراد جرم محسوب می شود و نمی توان به مصرف کنندگان این مایعات نام بیمار گذاشت.
مصطفی اقلیما در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پانا با بیان اینکه هنوز کسی به موضوع الکل نزدیک نشده است اظهار داشت: در طی سال های گذشته موضوع مواد مخدر آنقدر در صدر موضوعات آسیب های اجتماعی بوده است که هرگز به مصرف الکل نگاه جدی نشده است و این موضوع از دیدگاه آسیب شناسانه نوعی خلاء نامیده می شود.
وی در ادامه گفت: چون ممنوعیت و جرم شمردن مصرف این ماده ریشه در تاریخ اسلام دارد به راحتی نمیتوان مصرفکننده آن را که به طور قانونی و شرعی مجرم است بیمار تلقی کرد.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: متاسفانه این روزها شاهد افرادی هستیم که روزانه و به خصوص در روزهای آخر هفته به علت مسمومیت و عوارض ناشی از مصرف الکل ناخالص و نامرغوب به اورژانس بیمارستانها برده می شود و ضررهای بسیاری نیز از این طریق به جوانان وارد می شود.
به گفته رییس انجمن علمی مددکاری ایران موضوع الکل با موضوع مواد مخدر به طور قطع متفاوت است، هرچند که کارشناسان علم پزشکی هر دوی آنها را یک پدیده میدانند و برنامهریزی برای مبارزه و کنترل شیوع آن را توسط یک نهاد پیشنهاد میکنند.
خبرگزاری پانا