به گزارش خبرنگار انتظامی فارس، سردار بهمن کارگر معاون اجتماعی ناجا در یادداشتی به بررسی مقوله مددکاری اجتماعی و ضرورتهای وجود آن در حل معضلات اجتماعی پرداخته است. وی در یادداشت خود آورده:
بدیهی است مددکاری اجتماعی حرفهای، دانش پایه و مبتنی بر مهارتهای تخصصی که هدف اصلی آن توانمندسازی مراجعین، افراد و گروههای هدف است تا بتوانند بر مشکلات جاری زندگی خویش فائق آمده و از طریق افزایش سطح سازگاری به آرامش و امنیت روانی اجتماعی مطلوب دست یابند.
نکته مهم در مددکاری اجتماعی این است که خدمات یاورانه، ماحصل و نتیجه یک نیت خیرخواهانه و متعالی است و از این جهت دارای تقدس و البته پاداش معنوی در دنیا و عقبی خواهد بود.
بحمدالله، اینک نیروی انتظامی با به کارگیری مشاوران و مددکاران مجرب و ارائه خدمات مشاورهای و مددکاری اجتماعی که ابزار مناسبی در راستای پیشگیری اجتماعی به شمار میرود، توانسته است تعداد قابل توجهی از پروندههای مرتبط با حوزه مشاوره و مددکاری اجتماعی را از چرخه قضایی و انتظامی خارج کند.
بیشک امدادهای علمی و تخصصی شما در ایجاد امنیت روانی- فردی، خانوادگی و اجتماعی نقش بسزایی دارد.
در پایان، بر خود لازم میدانم ضمن تبریک خجسته زادروز مولای متقیان حضرت علی(ع) که به شایستگی روز مددکار نامیده شده است از تلاش بی دریغ شما عزیزان در حوزه مشاوره و مددکاری اجتماعی ناجا تقدیر و تشکر کرده و از درگاه ایزد متعال برای فرد فرد شما آرزوی توفیق روزافزون کنیم.
مطلبی با عنوان “آقای رئیس انجمن مددکاری ایران، بوکان محله چینیهای انگلیس نیست!! ” در نقد یادداشت رئیس انجمن مددکاری اجتماعی نوشتم. انتظار دارم این یادداشت را در اخیتار ایشان قرار دهید. از مددکاران اجتماعی انتظار می رود قرائتی درست از یک حادثه داشته باشند تا بتوانند آنرا آسیب شناسی کنند یا به مددجو خود یار برسانند