کد خبر: 4617 | تاریخ انتشار: ۰:۰۱:۴۱ - چهارشنبه ۱۸ مرد ۱۳۹۱ | ۴ نظر | |

مراکز مشاوره پلیس، امین جامعه در پیشگیری از آسیب‌ها

تهران – مراکز مشاوره پلیس یکی از موفق ترین مراکزی است که به منظور تلاش در جهت از بین بردن ریشه های مشکلات اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و ناهنجاری از سال 79 در کشور راه اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، این مراکز دارای اهدافی از جمله ایجاد رابطه نزدیک، صمیمی همراه با اعتماد بین مردم و پلیس، شناسایی ریشه ها، زمینه های بروز رفتارهای ناهنجار و بزهکارانه و کاهش مشکلات مردم ، حل معضلات در زمان تنش و استرس در کلانتریها است .

در این مراکز مشاوران به تجزیه و تحلیل عوامل مؤثر در بروز رفتارهای ناهنجار در زمینه‌های آسیبهای فردی، گروهی و خانوادگی که امنیت و بهداشت روانی جامعه را به خطر می‏اندازد، می پردازند .

از آنجایی که خدمات پلیس باید با توجه به نیازها و خواست های مردم جهت دهی شوند، با توجه به ویژگی‌های جمعیتی، مشکلات جامعه کنونی و رابطه آن با نظم و امنیت اجتماعی، نیروی انتظامی، با تاسیس مراکز مشاوره پلیس توانست ضمن تغییر نگرش برای پیشگیری از بروز جرائم، ناهنجاری‌های اجتماعی و رسیدن به جامعه سالم، گامی بنیادین بردارد.

در این مراکز خدمات مشاوره‌ای در بخش‌های روان شناختی، خانواده، حقوقی، انتظامی، خدمات مددکاری و روان سنجی بصورت رایگان به مراجعان ارایه می‌شود.

سرهنگ ‘علیرضا حمیدی فر’ مدیرکل مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی نیروی انتظامی در این زمینه می‌گوید: مشاوران و مددکاران اجتماعی توانسته‌اند بسیاری از آسیب های اجتماعی را پیشگیری کنند.

وی ادامه می‌دهد: بر اساس تحقیقات علمی، شانس ابتلا و گرفتاری فرزندان طلاق به آسیب‌های اجتماعی، 70 درصد بیشتر از کسانی است که با پدر و مادر خود زندگی می‌کنند و مشاوران و مددکاران اجتماعی با کار حرفه‌ای و تخصصی خود، گام‌های بلند و موثری در تحکیم مبانی خانواده برداشته و برمی‌دارند.

حمیدی فر اظهار می‌دارد: حدود 80 درصد از پرونده‌های ارجاعی به دوایر مددکاری اجتماعی به مصالحه و سازش می‌انجامد و بسیاری از مردم از مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها، خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های تحصیلی، ازدواج، خانواده، اختلافات رفتاری و روانی را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

وی با تاکید براینکه، مشاوره و مددکاری اجتماعی از این پس باید در ماموریت‌های عملیاتی خاص ورود پیدا کند و به بررسی روانشناختی آسیب ها و جرایم بپردازد، خاطرنشان می‌کند: مشاوران باید با مطالعه دقیق و مصاحبه های عمیق روانشناختی نسبت به ریشه یابی و سبب شناسی آسیب ها و جرایم اقدام کنند و نتیجه اقدامات خود را در اختیار مراجع ذیصلاح درون و برون سازمانی قرار دهند.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است
کلمات کلیدی این خبر:


۴ دیدگاه مطلب براي " مراکز مشاوره پلیس، امین جامعه در پیشگیری از آسیب‌ها " ارسال شده است.

  1. افراز گفت:

    سلام من یک مددکار اجتماعی ام.که از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شده ام .ای کاش مراکز نیروی انتظامی که در استان های دیگر مثل شیراز هم هستند اقدام به استخدام مددکار اجتماعی می کردند.اینها فقط حرف است لطفا عمل کنید.

  2. اسمان گفت:

    سلام می خواستم در مورد ورود به دانشکده افسری بانوان بپرسم.لطفا شرایطش را در سایت بگذارید.ممنون

  3. bita گفت:

    سلام
    یه سوال ؟ اگه کسی یه چند سال قبل با دوستاش یه کاری رو انجام داده باشن و بعد اون چند سال یکی از اون دوستان بر اثر اون حادثه بعد اون چند سال بمیره فوت اون که پای کسی نیس ؟؟ یعنی اتفاق مال چند سال پیشه !.

  4. رها گفت:

    سلام ببخشید من با مردی دوست شدم اینترنتی از من چند تا عکس داره حالا اذیتم میکنه هر بار مبخواد منو تحت فشار قرار بده که باهاش رابطه داشته باشم وگرنه عکسمو به خانواده ام بده به نظر شما چکار کنم

ارسال نظر


آخرین موضوعات