به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری پلیس، علیرضا مسکنی از مصالحه 78 درصدی پروندههای ارجاعی به دوایر مددکاری اجتماعی کلانتریهای استان مازندران خبر داد.
مسکنی ارائه خدمات مشاوره روانشناختی، انتظامی، مددکاری اجتماعی و روانسنجی را از جمله خدمات مرکز مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی استان دانست و گفت: از کل مراجعان به مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی استان مازندران 45 درصد خدمات روانشناختی، 36 درصد خدمات مشاوره انتظامی، 8.5 درصد خدمات روانسنجی و 10.5 درصد خدمات مددکاری دریافت کردند.
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به ارجاع بیش از 3 هزار پرونده با موضوعات اختلافات خانوادگی، نزاع و درگیری و حقوقی به دوایر مددکاری اجتماعی کلانتریها از مصالحه 78 درصدی این پروندهها خبر داد.
وی میزان اثربخشی خدمات مشاورهای در پیشگیری اجتماعی را بسیار چشمگیر دانست و گفت: اقدامات موثر مشاورهای و مددکاری سبب کاهش ارجاع پروندهها به مراجع قضائی شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اجرای طرح مشاوره فعال از حضور کارشناسان مرکز مشاوره در سطح مدارس در راستای آموزش و بسط توسعه مهارتهای زندگی خبر داد و افزود: این طرح در سال جاری 15 مرحله به اجرا گذاشته شد که مورد استقبال اولیا و مربیان پرورشی مدارس را به همراه داشته است.
وی افزود: پیچیدگی روزافزون در عرصه زندگی اجتماعی، حوزه نیازهای اجتماعی را پیچیده کرده و از این رو نیازهای زندگی اجتماعی در بخشهای انتظامی، امنیتی، خدمات انتظامی و مشاورهای ضرورت حضور پلیس در بین مردم را بیش از هر زمان دیگری نمایان ساخته است.
فرمانده انتظامی مازندران تلاش برای تحقق شعار پلیس جامعه محور را یکی از موثرترین شیوههای پاسخگویی به نیازها پس از انقلاب دانست و اظهار داشت: آنچه در تعامل پلیس با مردم از اهمیت فراوانی برخوردار است اعتماد متقابل است.
وی با بیان اینکه آموزش و بسط توسعه مهارتهای زندگی، از اصول اساسی مواجهه با شرایط نوین زندگی اجتماعی است، خاطرنشان کرد: دراین ارتباط پلیس با اعزام کارشناسان انتظامی و اجتماعی در سطوح مختلف جامعه از جمله مدارس، مراکز آموزشی، دانشگاهی و مساجد گام موثری در راستای آموزش همگانی و آگاهسازی عمومی برداشته است.