این مکتوب اولین تحقیق انجام یافته در ارتباط با مددکاری در شبکه بانکی کشور می باشد.
چکیده:
هدف : هدف این پژوهش بررسی نقش و وظایف مددکاران اجتماعی در شبکه بانکی کشور در سال 1388 می باشد.
روش بررسی:این مطالعه از نوع توصیفی است .در این مقاله با استفاده از مطالعات توصیفی به تبیین نقش ، وظایف و تاریخچه مددکاری در شبکه بانکی پرداخته می شود و در ادامه به مقایسه آماری تعداد مددکاران اجتماعی در بانکهای مختلف پرداخته و در نهایت مزایا و معایب دوایر مددکاری در شبکه بانکی ذکر می گردد.
یافته ها: همه مددکاران شاغل درشبکه بانکی کشورحداقل لیسانس مددکاری اجتماعی دارند و وظیفه آنها که در ادارات رفاهی بانکها حاضرند رسیدگی به مشکلات کارمندان و برنامه ریزی رفاهی برای آنهاست به طور کلی مددکاری اجتماعی در سازمان ها و موسسات صنعتی فعالیتی است که با برخورداری از دانش تخصصی روز آمد و به کارگیری اصول ، روش ها و ارزش های حرفه ای مددکاری اجتماعی و استفاده از منابع و امکانات سازمانی به کارکنان سازمان ها کمک می کند تا مسائل و مشکلات فردی ، خانوادگی و شغلی خود را به بهترین و مناسب ترین شکل ممکن بر طرف کرده یا تخفیف داده و بدین ترتیب موجبات ارتقای بهره وری شغلی آنها و توسعه و بهره وری سازمان متبوعه ایشان فراهم شود.
نتیجه گیری: به رغم حجم بالای کاری کارکنان در شبکه بانکی کشور و تبعات آسیب شناختی آن ، به نظر می رسد یک خلا علمی پژوهی در زمینه های کیفی و اجتماعی کارکنان بانکها وجود دارد. فشار و استرس کاری ، ترس از کسر صندوق بخصوص در بین کارکنان پشت باجه ، باعث شده است که همواره در معرض آسیب های شغلی قرار گرفته و به تبع آن از زندگی اجتماعی و خانودگی خودشان لذت کافی نبرند.مددکاری در بانک دوره کمون خود را سپری می کند و جهت توسعه و پیشرفت کیفی و کمی خود نیاز به برخورداری از علم و دانش مربوط به خدمات اجتماعی مختص کارکنان شبکه بانکی می باشد. از طرفی تحقیقاتی که در زمینه های کیفی و رفاهی کارکنان به صورت مدون و با رویکرد اجتماعی انجام گرفته باشد خیلی کم بوده و بیشتر پژوهشها در زمینه های مالی و بعد عملکرد بانکی انجام شده است و بعد کیفی کارکنان مورد غفلت قرار گرفته است. و از وظایف مددکاران اجتماعی شاغل در بانک که توجه به مسائل کیفی و رفاهی کارکنان را در سر لوحه کارشان قرار داده اند ، انجام تحقیقات گسترده و عملیاتی کردن نتایج تحقیقات گسترده در زمینه های کیفی کارکنان با هدف افزایش کارکرد اجتماعی کارکنان می باشد.
کلمات کلیدی: مددکار اجتماعی ، کارکنان بانک
امین موحدی
کارشناس ارشد مددکاری اجتماعی
و مددکار اجتماعی بانک ملی ایران
برای دریافت نسخه کامل مقاله با مدیریت سایت تماس حاصل فرمایید.
با سلام
من نسخه کامل این مقاله را می خواستم چطور می تونم تهیه کنم
با تشکر
با سلام
اصل مقاله در دسترس نیست شما می توانید با استفاده از لینکهای زیر به تکمیل مقاله خود با ذکر منبع اقدام نمایید
http://www.a-sasw.com/?p=726
http://www.a-sasw.com/?p=1662
با سلام و عرض ادب
ضمن عرض خسته نباشید از اینکه در خصوص نقش مددکاری اجتماعی در شبکه بانکی اقدام به انجام تحقیق نموده اید بسیار سپاسگزارم. لازم می دونم قبل از هر چیز خودم رو معرفی کنم. خدمت شما عرض کنم اینجانب آرش عبادی فارق التحصیل رشته خدمات اجتماعی ام و در حال حاضر عضو انجمن مددکاران اجتماعی و شاغل در شغل مددکاری نیز می باشم. در خصوص دریافت کامل این نسخه خواستم بصورت مکتوب از شما تقاضا کنم که اگر اجازه داشته باشم بتونم از این تحقیق شما استفاده کنم و مطمئن باشید از شما بصورت رفرنس نام خواهم برد. باسپاس.
با سلام و عرض ادب
ممنون میشم نسخه کامل این مقاله رو در اختیار من بگذارید،صرفا فقط و فقطبرای مطالعه در جهت بالا بردن معلومات علمی،بنده کارشناس ارشد مددکاری اجتماعی هستم.