به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، اژدر اسدبیگی در بازدید از مراکز مشاوره و روان درمانی زندان مرکزی کرمانشاه اظهار داشت: مراکز مشاوره و روان درمانی در اصلاح و تربیت مددجویان نقش بازدارندهای دارند.
اسدبیگی ادامه داد: نگرش علمی با محوریت دینی تجربه نوینی در علوم انسانی است که در جامعه هدف زندانبانی اسلامی بادقت و حساسیت نهادینه و فرآیند و خروجی آن باز اجتماعی کردن مددجویان و کاهش آسیبهای اجتماعی است که با تلاش مضاعف خادمان عرصه اصلاحی و تربیتی زندانها به خوبی بیان میشود.
اسدبیگی افزود: دور شدن از مسیر درست زندگی و نادیده گرفتن هنجارهای جامعه از جمله مشکلات اغلب کسانی است که مرتکب جرم و بزه میشوند.
وی ادامه داد: مراکز مشاوره و روان درمانی زندانها بستر مناسب و فرصت مغتنمی است که برای توانمند سازی، خودشناسی و بازاجتماعی کردن مددجویان ایجاد شده و باید تلاش کنند از موقعیت فراهم شده بهخوبی بهرهبرداری کنند.
مدیرکل زندانهای استان کرمانشاه تصریح کرد: مددجویانی که موفق به طی دورههای آموزشی و درمانی میشوند در حین تحمل حبس از همه امتیازات پیشبینی شده منجمله مرخصی، رای کار، عفو و…. برخوردار میشوند و پس از آزادی نیز میتوانند برنامههای آموزشی و درمانی را از طریق مراکز مراقبت بعد از خروج پیگیری و تداوم بخشند و از تسهیلات اشتغالزایی بهرهمند شوند.
اسدبیگی گفت: مددکاران اجتماعی باید به عنوان پل ارتباطی بین مددجویان و مراکز اجرایی، قضایی، خدماتی و حمایتی حداکثر تلاش خود را برای کاهش مشکلات و ایجاد زمینه بازگشت آنان به جامعه به عمل آورند.