به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی خراسان شمالی، امانالله حسینپور اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از رویکردهای کمیته امداد توانا ساختن خانوادههای زیرپوشش در زمینههای اقتصادی و به خودکفایی رساندن آنان است لذا این نهاد در این زمینه اقدام به ارائه تسهیلات اشتغال کرده و دریافت این خدمت به معنای قطع مستمری مددجویان نیست.
وی در خصوص نحوه تشخیص در ادامه یا قطع مستمری افراد که از مزایای تسهیلات اشتغال بهرهمند شدهاند، گفت: بعد از ارائه تسهیلات اشتغال به افراد نیازمند و زیرپوشش وضعیت شغلی آنان در قالب کمیسیونی که در مدیریت شهرستانها قرار دارد مورد بررسی قرار میگیرد و تصمیم نهایی در خصوص اعلام توانمندی و خروج خانواده از زیرپوشش و یا ادامه همکاری با طرح اتخاذ میشود.
حسینپور از جمله اعضای این کمیسیون را که تصمیمات لازم در این زمینه انجام میدهند مدیر یا معاون توانمندی، مددکار مربوطه، مسئول فرهنگی، ناظر اشتغال مربوطه، مسئول اشتغال و خودکفایی شهرستان عنوان کرد.
وی تصریح کرد: در این کمیسیون برابر با جدول زمان اعلام خودکفایی طرح و همچنین وضعیت اشتغال ایجاد شده از نظر جاری بودن، سطح درآمد، وضعیت بیمه مجری و طرح، سرمایه و همچنین وضعیت خانواده از نظر تعداد عائله، دانشآموزان و دانشجویان و وضعیت جسمانی مورد بررسی قرار میگیرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان شمالی در خصوص برخی از مددجویان کمیته امداد که فاقد هرگونه مهارت شغلی هستند، تصریح کرد: زمانی که درخواست شغلی از سوی افراد متقاضی ارائه و مشاوره شغلی انجام میشود و در صورت نداشتن مهارت متناسب با علاقه و وضعیت بازار کار برای شرکت در دورههای فنی مرتبط راهنمایی شده و پس از گذراندن دورههای مهارتی و تکمیلی و بسته به آموزش فرا گرفته شده برای اشتغال معرفی میشوند.