به گزارش افکارنیوز به نقل از ایسنا، شیرین صدرنوری با بیان اینکه ۴۴ درصد از کودکانی که مورد مشاوره قرار گرفتند، مورد تنبیه واقع شده بودند، افزود: ۵۴ درصد این کودکان تنبیه بدنی و ۴۶ درصد نیز مورد تنبیه عاطفی و روانی شده بودند.
صدرنوری با بیان اینکه اغلب مشاورهها مربوط به کودکان پسر بوده است، عنوان کرد: ۲۸ درصد مشاورهها مربوط به مشکلات خانوادگی، ۲۲ درصد اختلالات رفتاری، ۱۲ درصد مسائل تحصیلی و هشت درصد نیز در رابطه با مشکلات عادتهای رفتاری بوده است.
این مددکار ادامه داد: ۹۲ درصد تماسها از طرف مادران، چهار درصد از سوی کودکان، ۲ درصد از سوی پدران و ۲ درصد بقیه نیز از طرف افرادی بوده است که به نحوی با کودک در ارتباط بودهاند.
وی بیشترین تعداد مشاورهها را مربوط به کودکان چهار تا هفت ساله اعلام کرد و گفت: بیشترین تعداد مشاوره، در مورد کودکان چهار تا هفت سال بوده است. گروه سنی زیر سه سال هم در رده بعدی قرار میگیرند.
صدنوری همچنین اعلام کرد: اغلب افرادی که با صدای یارا تماس گرفتهاند از نظر سطح سواد و میزان تحصیلات، دارای مدرک دیپلم بودهاند؛ مابقی تماسگیرندگان هم به ترتیب مدارک بالای دیپلم، دبیرستان، سیکل و ابتدایی داشتند.
تنبیه بدنی آثاره مخربتری داره یا تنبیه روانی؟
با سلام
هردو زنجیروار باهم ارتباط دارند.تنبیه جسمی قطعا آثار مخرب روانی نیز دارد و برعکس