کد خبر: 6183 | تاریخ انتشار: ۰:۰۱:۰۴ - سه شنبه ۱۵ اسف ۱۳۹۱ | بدون نظر | |

لزوم تدوین “طرح درمانی” برای پذیرش زنان آسیب دیده از سوی خانواده‌ها

قائم مقام معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در زمینه دیدگاه‌های برخی کارشناسان درباره ارایه نشدن خدمات لازم به زنان آسیب دیده اجتماعی از سوی سازمان بهزیستی، اظهار کرد: باید کارشناسی صحبت کرد، علاوه بر آن اجرایی کردن برخی پیشنهادات نیازمند بکارگیری ابزارهای زیادی است و ما بیش از منابع مالی تخصیص یافته در حوزه زنان آسیب دیده اجتماعی، فعالیت کرده‌ایم.1

به گزارش مرآت ؛حبیب الله مسعودی فریدگفت: با اشاره به اینکه برای خدمت رسانی به زنان آسیب دیده اجتماعی به منابع مالی و نیروی انسانی نیاز داریم، افزود:‌ در حال آموزش نیروی انسانی هستیم و قصد توسعه این آموزشها را داریم. همچنین در زمینه منابع‌ مالی امسال توانستیم علاوه بر اعتبارات سازمان بهزیستی از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی بودجه‌ای را در این زمینه دریافت کنیم.

قائم مقام معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد: سازمان بهزیستی مراکز زیادی در کشور برای ارایه خدمات به زنان آسیب‌دیده دارد و موفقیت‌های خوبی نیز در زمینه برگرداندن آنان به زندگی عادی داشته‌ است.

وی در ادامه گفت:‌ آموزش مهارتهای اجتماعی به زنان آسیب دیده، می‌تواند باعث ایجاد تغییرات مثبتی در زندگی آنان شود. این آموزش‌ها چندین کارکرد دارد، به گونه‌ای که نه تنها می‌تواند از آسیب‌های بیشتر به زنان آسیب دیده اجتماعی پیشگیری کند؛ بلکه در کاهش آسیب‌های دیگری مانند اعتیاد، خودکشی و فرار از منزل موثر است.

مسعودی فرید با بیان اینکه هرچه قدر از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کنیم به نتایج مطلوب تری می‌رسیم، تاکید کرد: علاوه بر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید به افراد آسیب دیده نیز توجه کرد، چرا که درکاهش تعداد زنان آسیب دیده موثر است.

قائم مقام معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تدوین پروتکل زنان آسیب‌دیده اجتماعی، گفت: در حال تدوین پروتکل توانمندسازی زنان آسیب دیده اجتماعی با رویکرد جسمی،‌ روانی، اجتماعی هستیم و چندین ماه است که روی این برنامه کار می‌کنیم و در این جهت چندین دوره آموزشی اواخر سال گذشته تا اواسط سال جاری برای مربیان و کارشناسان استانی سازمان بهزیسی برگزار کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه بررسی‌های مختلفی را در حوزه زنان انجام داده‌ایم، اظهار کرد: در تدوین پروتکل توانمند سازی زنان آسیب دیده اجتماعی علاوه بر مطالعات خارجی و داخلی و نیازسنجی نیز انجام شده‌ است که شاید هیچ محقق دیگری به این منابع دسترسی نداشته باشد.

مسعودی فرید افزود: آخرین مراحل آماده سازی پروتکل توانمندسازی زنان آسیب دیده اجتماعی در حال طی شدن است و تا یک ماه آینده آماده می‌شود. پس از آماده سازی پروتکل با متخصصان استانی سازمان بهزیستی نشستی را برگزار می‌کنیم سپس آن را به صورت آزمایشی در چند استان اجرا می‌کنیم تا پس از رفع مشکلات احتمالی، این پروتکل را در کل کشور به اجرا درآوریم.

وی درباره اعتبار مورد نیاز برای اجرای پروتکل توانمند سازی زنان آسیب‌دیده اجتماعی گفت: همه سازمانها معتقدند که با کمبود اعتبار مواجه هستند. در این شرایط باید با برنامه‌ای دقیق در جذب حمایتهای مسئولان تلاش کرده و از برنامه خود دفاع کنیم. ضمن آنکه حوزه آسیب‌های اجتماعی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی اعتبار خوبی به ما خواهد داد و باید تلاش کنیم تا از اعتبارات درست و علمی استفاده کنیم.

قائم مقام معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی در پایان درباره طرد زنان آسیب دیده اجتماعی از سوی خانواده‌ها، تصریح کرد: برای رفع این مشکل به یک مددکاری فعال نیاز داریم تا وضعیت زنان‌ آسیب‌دیده اجتماعی از لحاظ جسمی، روانی، اجتماعی و روانی بررسی و برای آنان طرح درمانی تدوین شود تا پس از مدتی بتوان وضعیت آنان را بر اساس طرح درمانی بازنگری کرد.
منبع:ایسنا

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر


آخرین موضوعات