کد خبر: 7802 | تاریخ انتشار: ۰:۵۲:۳۹ - چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ | بدون نظر | |

تعیین یک مددکار برای هر 1000 زندانی

مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مرکز گفت: مددکاران انجمن مکمل مددکاران زندان‌ها هستند که به شناسایی مددجویان نیازمند کمک می‌کنند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محسن نصیری در جلسه هم‌اندیشی مددکاران زندان‌های استان تهران اظهار کرد: استان تهران بیشترین زندانی را در سطح کشور دارد و حدود یک پنجم زندانیان را در خود جای داده و به همین دلیل شایسته است به منظور حل مشکلات زندانیان و خانواده‌های آن ها ارتباطات و تعامل میان زندان‌ها و انجمن‌ها از طریق مددکاران دو ارگان بیشتر شود.light-wooden-background

وی پس از بیان تاریخچه تشکیل انجمن و نقش مددکاری در آن، گفت: شاکله انجمن‌ها مددکاری است و اساسنامه آن قبل از تشکیل سازمان زندان‌ها شکل گرفته است. اساسنامه انجمن‌ها بر اساس ساختار شورای سرپرستی زندان‌هاست که در این اساسنامه انجمن را به چهار بخش تقسیم کرده که اولویت‌ها به ترتیب حوزه‌های اجتماعی، اداری، اجرایی و مالی هستند.

نصیری در مورد نقش انجمن در انجام وظایف سازمان زندان‌ها، بیان کرد: همان‌طور که در بند (ج ) قانون تبدیل شورای سرپرستی به سازمان زندان‌ها آمده که «کمک به رفع مشکلات مادی و معنوی خانواده زندانیان» و حمایت از این قشر آسیب‌پذیر جزو وظایف ذاتی سازمان زندان‌هاست و انجمن به نیابت از سازمان زندان‌ها متولی رسیدگی به امور معیشتی و معنوی خانواده زندانیان است؛ بنابراین شایسته است سازمان زندان‌ها به طریق اولی کمک کند.

وی افزود: در این راستا با توجه به تصمیمی که در سه سال اخیر اتخاذ شد مقرر شد جهت رفاه حال خانواده‌ها و اینکه آنان به راحتی بتوانند به مددکاران دسترسی داشته باشند مددکاران انجمن را در زندان‌های استان تهران مستقر کرده‌ایم تا ضمن ملاقات زندانی خود جهت بیان مشکل به مددکار انجمن نیز مراجعه کنند.

مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مرکز در رابطه با تعامل بیشتر مددکاران زندان‌ها با انجمن گفت: انتظار انجمن از روسای مددکاران زندان‌ها این است که در راستای وظایف سازمان زندان‌ها و حوزه مددکاری تعامل بیشتری در مورد حمایت از خانواده زندانیان که دغدغه زندانی است، داشته باشند.

وی از روسای مددکاری زندان‌ها درخواست کرد تا زندانیانی را به انجمن برای ارائه خدمات معرفی کنند که واقعا نیازمند باشند تا حقی از کسی ضایع نشود و مسوولیتی که به عهده انجمن است به خوبی انجام شود.

وی افزود: مددکارانی که در انجمن هستند باید با دقت بیشتری ارائه خدمات دهند تا خدمات انجمن شامل خانواده‌های مستحق شود؛ بنابراین با توجه به اینکه برای هر 1000 زندانی یک مددکار تعیین شده لازم است زندانیان نیازمند شناسایی و به آنان کمک شود.Multimedia_pics_1389_4_Photo_337

مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مرکز گفت: ترغیب و تشویق زندانیان برای کار و فعالیت و توانمندسازی آن‌ها برای بازگشت به جامعه از جمله وظایفی است که مددکاران بر عهده دارند تا پس از آزادی زندانی بتواند در کنار خانواده‌اش زندگی خوب و سالمی را ادامه دهد و زندانی خانواده خود را در راستای کسب مهارت و حرفه و توانمندسازی هدایت کنند.

RelatedPost

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر


آخرین موضوعات