رئیس انجمن مددکاران ایران گفت: حضور مددکار اجتماعی در همه دستگاهها لازم است چرا که بسیاری از مشکلات افراد توسط مددکاران برطرف میشود.
: متأسفانه تعریف خوبی از مددکار در کشور وجود ندارد و مردم در همه دستگاهها، مددکار را به عنوان یک نهاد مستمریدهنده میشناسند.
وی تصریح کرد: فرد مددکار میتواند در بخشهای مختلف از جمله ارائه مشاوره، رفع مشکلات افراد و برنامهریزی در زندگی افراد، مؤثر باشد و اطلاعات خوبی به آنها ارائه دهد.
موسوی چلک تأکید کرد: طی سالهای گذشته انجمن مددکاران اجتماعی ایران تلاش کرده است تا سطح آگاهی مددکاران را با آموزشهای لازم ارتقاء دهد که در این زمینه به موفقیتهای خوبی نیز دست پیدا کرده است.
رئیس انجمن مددکاران ایران ادامه داد: هم اکنون در دانشگاهها آموزشهای فراگیری به افراد فارغالتحصیل در حوزه مددکاری ارائه میشود که این مسئله میتواند در آینده کاری آنها مؤثر باشد.
وی بیان داشت: تعریفی که هم اکنون در کشور از فرد مددکار وجود دارد، یک تعریف غیر منطقی است چرا که افراد جامعه از یک مددکار توقع خدمات مستمری دارند که صحیح نیست؛ مددکاران میتوانند در بخشهای مختلف، به افراد کمک کنند.
با اهداء سلام ،و عرض ادب ؛ صمیمانه ترین تبریکات نوروزی خودرا به همه همکاران عزیز ابراز مینماید ؛
موضوع بی اطلاعی مردم از شناخت حرفه مددکاری اجتماعی در جامعه مسئله مهمی است که میتواند توسط رسانه ها خصوصا سیمای جمهوری اسلامی این حرفه ارزشمند را بشناسانند . اکنون دراین شبها که شاهد پخش سریال “روزهای بی قراری “می باشیم ملاحظه میشود که متاسفانه نویسنده داستان سریال کوچکترین اطلاع و شناختی از نقش مددکاران اجتماعی ندارد وحتی برای حل وفصل مسائل اجتماعی که پشت سرهم برای این خانواده رخ می دهد وبا اتخاذ تصمیمات غلط به زندگی پراز فراز ونشیب خود ادامه می دهند کوچکترین اشاره وراهنمائی پیش پای این خانواده قرار نمیدهد تا بینندگان ومخاطبین سریال متوجه بشوند که در بحرانهای زندگی وطوفانهای سهمگینی که در هرخانواده ای میتواند اتفاق بیفتد ازچه افرادی وازچه مراکزی میتوانند برای راه یابی صحیح ، تخصصی ومنطقی بهره ببرند . نویسنده داستان نهایتا طرفین را به سمت وکیل سوق میدهد وجالبتر انست که وکیل نیز درپاسخ همسر دوم یعنی سارا اظهار می دارد : که از نظر وکالت کاری از دست من ساخته نیست ومن تنها میتوانم مشاور شماباشم !
به هرجهت کاملا مشهود ومبرهن هست که دراین سریالها آقایان سناریونویس ویا نویسندگان داستان حتی اگر براساس اتفاقات واقعی بنویسند برای روشن شدن اذهان عمومی از نقش پرارزش مددکاران اجتماعی می توانند به خوبی استفاده و این رشته تخصصی وکارآمد را به مردم عزیز معرفی نمایند .
لذا شاید یکی از راهکارهای معرفی این حرفه به احاد جامعه از طریق هنرمندان ، نویسندگان و مجریان برنامه های اجتماعی تلویزیون باشد . حتی رایزنی با برنامه های تلویزیونی امثال ” دور همی ” ویا ” خندوانه “که بجای دعوتهای مکرر از اهالی صنف خودشان حداقل چندصباحی هم میهمانی از دست اندرکاران این حرفه را داشته باشند ، واین یکی از وظایف انجمن مددکاران اجتماعی ومددکاران عزیزی است که به نحوی ارتباطات بیشتری دررایزی با صدا وسیما میتوانند داشته باشند . با آرزوی موفقیت درآغازین روزهای سال نو
با تشکر از نظر بسیار ارزشمندتان. سال نوی شما هم مبارک