کد خبر: 8242 | تاریخ انتشار: ۰:۰۰:۰۲ - یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲ | ۳ نظر | |

واکنش مجری برزیلی به کامنت‌های ایرانیان

فرناندا لیما مجری برزیلی برنامه قرعه‌کشی جام جهانی 2014 که صفحه فیسبوکش مورد حمله شدید ایرانیان قرار گرفته بود در گفتگو با فرانس 24 عنوان کرد: «هر فردی محصول فرهنگی است که در آن زندگی می‌کند.»

به گزارش ایسنا به نقل از سایت خبری تیک، او افزود: در مورد مردم ایران باید بگویم نظر من به خاطر کامنت‌های توهین‌آمیز نسبت به آنها تغییر نکرده است. من همچنان به فرهنگ و همه انسان‌ها احترام می‌گذارم.

این مدل و مجری معروف بزریلی اظهار کرد: من فارغ‌التحصیل رشته روزنامه‌نگاری هستم و 15 سال است که در رسانه‌ها مشغول به کارم، در نتیجه معتقدم آماده مجری‌گری چنین برنامه‌هایی هستم. من بسیار خوشحال بودم که مجری‌گری برنامه بین‌المللی دیگری را بر عهده داشتم؛ برنامه‌ای که در سرتاسر جهان به نمایش در می‌آید و کار من بیشتر دیده می‌شود. این برنامه به نوعی به رسمیت شناختن توانایی‌های من بعد از سال‌ها تلاش در این زمینه بود و البته فرصتی برای به چالش کشیدن خودم.50752_703

لیما ادامه داد: از من خواسته شد تا برای اجرای این برنامه، لباسی طلایی‌رنگ بپوشم که تا زانوی من بود؛ لباسی که به نوعی مناسب آب و هوای «باهیا» هم بود. بنابراین من لباسی را پوشیدم که از من خواسته شده بود. من یک حرفه‌ای هستم و آنچه را که عرف است دنبال می‌کنم. نه من و نه هیچ‌کس دیگری در این برنامه فکر نمی‌کرد چنین اتفاقی رخ دهد وگرنه معتقدم می‌شد تیپ و ظاهر دیگری نیز انتخاب شود.

مجری مراسم قرعه‌کشی جام جهانی برزیل افزود: من در مورد حملات و عذرخواهی‌ها شنیدم، البته شبکه‌های اجتماعی را خیلی دنبال نکردم. هر فردی محصول فرهنگی است که در آن زندگی می‌کند در نتیجه همان‌گونه که یک زن غربی در یک برنامه عظیم بین‌المللی لباس می‌پوشد، من هم لباس پوشیدم. باهیا هم جایی است که دمای هوای آن غالبا بالاست.

وی ادامه داد: معمولا اظهار نظرهای خشونت‌آمیزتر باعث جلب توجه بیشتری می‌شوند و این خود به گستاخی بیشتر منجر خواهد شد. اما من ترجیح می‌دهم فکر کنم انسان‌های بیشتری با قصد و نیت خوب و خوش‌قلب وجود دارند؛ کسانی که تفاوت را بین انسان‌ها به رسمیت می‌شناسند و با ذهنی بازتر و هوشمندانه‌تر از کسانی که حمله می‌کنند، به مخالفت و مناظره می‌پردازند.

لیما خاطرنشان کرد: من انتظار ندارم مورد عشق و علاقه همه قرار بگیرم اما تلاش می‌کنم عاشق همه باشم و هر روز انسان بهتری نسبت به گذشته شوم. فرهنگ‌های مختلف و نقطه‌نظرات متفاوت همیشه زمینه‌ای برای گفتگو بین انسان‌هاست. گفتگو و مناظره پدیده‌ای «سلامت» است اما خشونت هیچ‌گاه این‌گونه نخواهد بود.

این مدل مشهور برزیلی تاکید کرد: من می‌خواهم بگویم به خاطر تمام اتفاقاتی که افتاده متاسفم. من به هیچ‌وجه قصد نداشتم هیچ کشور، فرهنگ و یا مردمی را به هر شکلی مورد حمله و بی‌احترامی قرار دهم. من به هیچ‌وجه قصد نداشتم باعث نوعی از جنجال و یا رفتار خجالت‌آور شوم.

وی گفت: من اطمینان می‌دهم که این اتفاق را به عنوان یک درس یاد خواهم گرفت و در انتخاب لباس برنامه «توپ طلا» آن را در نظر خواهم داشت تا همه بتوانند آن را تماشا کنند.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


۳ دیدگاه مطلب براي " واکنش مجری برزیلی به کامنت‌های ایرانیان " ارسال شده است.

  1. متمدن گفت:

    این یعنی تمدن، نه اینکه ما کوروش و داریوش و فتحعلی شاه و شاه سلطان حسین داشتیم و ۲۵۰۰ سال عمر داریم و فلان.
    شرط می بندم یک ایرانی معمولی در تمام طول تاریخ نمی تونست بعد این همه فحش شنیدن، اینجوری خونسرد و متمدن جواب بده.

    به نظرم شخص رئیس جمهور باید از ایشون تشکر و به خاطر بی تمدنی عموم ایرانیا ازشون معذرت خواهی کنه. بعدش هم ایشون رو بیاره به جای فلان استاد و فلان حاجی و فلان دکتر به ما درس اخلاق و ارتباطات بده. ایرانیا فقط پز دادن بلدند. (البته من که ایرانی نیستم!)

  2. بهروز علائی گفت:

    آقایا خانم محترمی که نظر ارزنده تان را ارئه کردید و فرمودید ایرانی هم نیستید من با نظریه شما موافقم و لی با نوع نگارش و محتوای آن نه به این علت که شما کل مردم ایران را زیر سوال بردید و کل تمدن و فرهنگ با ارزش زنده اش را، لذا وقتی میخواهید نوشته ایی را ذکر کنید کل جامعه را در نظر بگیرید نه گنجایش ذهنی خودتان را ما ایرانیها فرهنگ و تمدن را به تمام معنی به دنیا صادر میکنیم و این نباید نادیده گرفته شود مگر نه این است که هنر نزد ایرانیان است و بس مگر شعر حافظ بر در عالیترین تصمیم گیران جهان نقش بر نبسته مگر کتیبه کوروش کبیر جهان شمول نیست و هزاران نوع دیگر ،لذا شما نیز تعصبی هستید که صرفا با ذهن محدود تان به این موضوع پرداختید درست است که در تمثیلها گفتند جنگل بی شغال نیست ولی نباید کل منظره و فواید جنگل زیبا را زیر سوال برد بنابر این این نوشته ات قابل تصحیح میباشد و به نظر من یک عذرخواهی از مردم متمدن ایران از جانب شما الزامی است

  3. الی گفت:

    شما هم که باز از کوروش کبیر و حافظ مایه گذاشتی. نمی دونم چرا شما ایرانیای فحاش رو با شغال یکی گرفتید و ایران رو با جنگل مقایسه می کنید ولی بهر حال اگر هم ایرانیا شغال باشند باید شغالهای همین دوره و زمونه رو مثال بزنید.

ارسال نظر


آخرین موضوعات