رئیس انجمن مددکاری از شیوع بیماری خطرناکی به نام زگیل تناسلی خبر داد. به گفته وی؛ تاکنون حدود ۱ میلیون نفر به آن مبتلا شدهاند و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد.
“مصطفی اقلیما”، مددکار اجتماعی و رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی، در پاسخ به سوال ایلنا؛ در مورد این مسئله که چه بیماریهای مقاربتی به جز ایدز اکنون در بین مردم رواج دارد؛ گفت: بیماریهای عفونی وجود دارند اما قابل درمان هستند و بیماریهایی مانند سفلیس هم که دیگر تقریبا ریشه کن شدهاند. بیماری که امروز بسیار رواج پیدا کرده است و از ایدز هم خطرناکتر است بیماری زگیل تناسلی است.
وی ادامه داد: در این بیماری زگیلهایی روی آلت تناسلی ایجاد میشود و در حین مقاربت جنسی به سرعت منتقل میشود. این زگیلها سبب عفونت و سرطان میشود و افراد مبتلا همچنین نمیتوانند دیگر بچهدار شوند.
اقلیما افزود: این بیماری درمان سختی دارد و تنها راه مقابله با این بیماری پیشگیری است و آن هم فقط توسط واکسن انجام میشود. البته حتی یک عدد هم از این واکسن در ایران موجود نیست و افراد باید آن را از خارج از کشور تهیه کنند.
این مددکار اجتماعی گفت: بعضی آقایان برای درمان این بیماری لیزر درمانی میکنند اما فایدهای ندارد و پس از ۱۰ روز تا یک ماه دوباره باز میگردد. بعضی از متخصصین طب سنتی هم میگویند که شاید سه بار استفاده از داروی نظافت باعث درمان آن شود که این امر از لحاظ علمی ثابت نشده است.
اقلیما ادامه داد: ظرف یک سال گذشته این بیماری به شدت شیوع یافته است و چون از راه مقاربت انتقال پیدا میکند سرعت شیوع آن بسیار زیاد است. سال گذشته روزانه ۱ تا ۲ نفر مبتلا به من مراجعه میکردند در حالی که امسال روزی ۱۰ الی ۱۵ آقا که به این بیماری مبتلا هستند به من مراجعه میکنند. تاکنون شاید حداقل یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده باشند. این بیماری در آستانه اپیدمی شدن است.
وی افزود: باید سریعا از خارج واکسن تهیه شود و مثل فلج اطفال به همه زده شود زیرا همه در معرض خطر هستند، همچنین تاکنون در این باره اطلاع رسانی نشده است و باید هرچه زودتر آموزش و اطلاع رسانی شروع شود. رئیس انجمن علمی مددکاران در آخر گفت: من از وزیر بهداشت استمداد طلب میکنم و هشدار میدهم که برای این مسئله کاری انجام دهد زیرا در آینده خیلی دیر خواهد شد و دیگر هیچ کاری نمیتوان کرد.
salam bebakhshid mikhastam dar hamin mored sohbat konam manm ham be hamin mored gereftar shodam mikhastm bebinam koja va ke bayad morajeeeee koonam lotfan be man begid mamnonam
با سلام
در مورد جزئیات نحوه درمان این بیماری اطلاعات دقیقی نداریم
باید برید دانشگاه علوم بهزیستی و گروه مددکاری اجتماعی که با دکتر اقلیما مشاوره بشید. تا اونجایی که می دونم وقت قبلی هم نمی خواد چون منشی ندارند.
کلینیکهای مشاوره رفتاری در مورد بیماری های مراقبتی نیز در بسیاری از جاهای تهران و کشور وچود دارند که می توانید به انها مراجعه کنید نشانی همه آنها از گوگل قابل پیداکردنه. یه شماره تلفن هم هست که میتونید تلفنی و بدون اینکه شناسایی بشید مشاوره و راهنمایی بگیرید و حتی از طریق اون مراکز درمانی معتبر رو هم نشانیشون رو از همین شماره تلفن بگیرید.
سلام
من نتونستم شماره یا آدرسی پیدا کنم
اگه دارین اطلاع رسانی کنین لطفا
اقای دکتر اقلیما من به عنوان یک مددکار دوست داشتم شما از باب مددکاری و از دید آسیب شناختی این مسئله را مطرح می کردید . سایت های معتبر علمی – پژوهشی در مورد این بیماری راههای انتقال و درمان آن مقالات سنجیده ای منتشر کرده اند .
ای کاش مامددکاران یادبگیریم که درحوزه کارخودمان حرف بزنیم ونظرکارشناسانه بدهیم .چرادوست داریم ادای پزشکان رادرآوریم؟/؟