کد خبر: 8366 | تاریخ انتشار: ۰:۰۰:۰۶ - جمعه ۶ دی ۱۳۹۲ | بدون نظر | |

دغدغه حوزه اجتماعی در مدیریت کلان کشور دیده نمی شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید حسن موسوی چلک روز چهارشنبه در پنجمین همایش ملی آسیب های پنهان در سنندج افزود: باید رویکردها در برخورد با آسیب های اجتماعی تغییر کند و با نگاه واقع بینانه به آسیب های اجتماعی توجه و از سلیقه محوری پرهیز شود.10

وی با بیان اینکه با برخوردهای قضایی و امنیتی نمی توان آسیب های اجتماعی را مدیریت کرد و کاهش داد، گفت: نباید در این زمینه مردم و سیستم امنیتی مقابل هم قرار گیرند چون نه تنها نتیجه ای نمی دهد بلکه منجر به افزایش آسیب ها نیز خواهد شد.

وی با بیان اینکه امروز مسوولان فرهنگی ما ممیزی کار می کنند، بر استفاده از ظرفیت شهرداری ها و نهادهای غیردولتی برای کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه تاکید کرد.

رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه برنامه ریزی ما در کشور بر اساس شادی و انسان شاد نیست، اظهار کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که همانگونه که برای عزاداری ها برنامه داریم برای شادی نیز برنامه ریزی کنیم تا با این کار از افزایش بسیاری آسیب ها جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: نظام بودجه ریزی کشور نیز باید انسان محور و خانواده محور باشد و سالیانه سنجش اجتماعی در کشور انجام شود.

وی با ارائه آمارهایی از وضع کشور گفت: براساس آمارها اکنون 71 درصد جمعیت ایران شهری و 29 درصد روستایی هستند.

موسوی چلک اظهار کرد: در سرشماری سال 90 حدود دو میلیون و 550 هزار زن سرپرست خانوار وجود داشت که این آمار در سال 85 یک میلیون و 664 هزار نفر و در سال 75 یک میلیون و 200 هزار نفر بود.

وی با اشاره به اینکه در فاصله 10 سال، جمعیت زنان سرپرست خانوار 39 درصد افزایش یافت، گفت: این آمار در فاصله سال های 85 تا سال 90 به 53 درصد رسید و دلیل اصلی آن نیز افزایش آمار طلاق است.80966959-5355446

موسوی همچنین تعداد خانوارهای تک سرپرست را بیش از یک میلیون عنوان کرد و افزود: آمارهای رسمی همچنین کاهش شش درصدی ازدواج و افزایش بیش از شش درصدی طلاق را نشان می دهد.

وی با اشاره به تبعات منفی مواد مخدر گفت: 48 درصد آمار زندانیان کشور مربوط به مواد مخدر و بیشترین دادخواست های طلاق نیز در ارتباط با این بلای خانمانسوز اعلام شده است.

RelatedPost

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است
کلمات کلیدی این خبر: ,

ارسال نظر


آخرین موضوعات