آقای دکتر پناهی رئیس محترم دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در مصاحبه ای اعلام فرمودند تمام رشته های حذف شده این دانشکده مجددأ احیا می شوند.این خبر خوبی است اما بهای آن حذف پذیرش دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی به ویژه دکتری است.باید بگوییم آقای دکتر پناهی علی رغم ارادتی که خدمت حضرتعالی و اساتید محترم آن دانشکده داریم باید قبول کنیم که این امر به جای حل مسئله صورت مسئله را پاک کردن است.این تفکرمربوط به سی سال پیش است. اگر دانشکده علوم اجتماعی بزرگترین دانشگاه علوم انسانی کشور نتواند در مقطع دکتری دانشجو تربیت کند لابد باید دانشگاه علمی کاربردی این مهم را انجام دهد!این امر به هیچ وجه قابل قبول نیست .فارغ التحصیلان این مرز و بوم به ویژه در رشته مددکاری اجتماعی امید داشتند به جای فکر کردن به دانشگاههای هندوستان و مالزی و استرالیا و …به دانشگاه علامه بیندیشند اما با این تصمیم شما و دانشکده باید مجددأ کارشناسی بخوانند! شما برای ارتقای کیفیت آموزشی ساده ترین راه را انتخاب کردید آن هم حذف دانشجو! شاید فردا نوبت حذف دانشکده هم فرا رسد! راهکارهای عملی فراوانی است تا امید دانشجویان در ادامه تحصیل به ناامیدی تبدیل نشود از جمله اینکه جذب هیأت علمی نخبه و کارآمد؛دعوت از اساتید بازنشسته؛ پیش بینی استاد مدعو؛بکارگیری فارغ التحصیلان ممتاز خود دانشکده و یا حداقل کاهش ظرفیت پذیرش و …اما ظاهرآ باید همیشه از دانشجو زد.امید است این امر تبدیل به سنت حسنه در وزارت علوم نشود چرا که فردا در صورت سرایت تمام دانشکده ها به علت ارتقای کیفیت آموزشی از ظرفیت و توانمندی های خود بهره نگرفته و آن وقت برای دانشگاه های مالزی مشتری اعزام می کنند! این امر نه تدبیر است و نه امید!
منبع-وبلاگ آوای مددکار(آقای هوشمند)
با سلام
فارغ التحصیل رشته مددکاری از دانشگاه علامه هستم و در کمیته امداد خدمت می کنم
وآن نهاد با قشر عظیمی از افراد آسیب دیده سرورکار داردو در خدمت رسانی هم موفق بوده و اکنون طرح مددکار محوری راه انداخته واز مرحله پذیرش تا خود اتکایی مددجو را به مددکار سپرده و انطور مشاهده می شود مددکار مختار است نظرو پیشنهاد دهد وبه آن توجه زیاد می شوددر حالیکه در سایر ارگانهایی که مددکار فعالیت می کند به توان وحرفه وی همانند کمیته امداد توجه نمی شود اما فارغ تحصیل رشته مددکاری بسیار کم دارد واین ماموریت مهم را افراد غیر حرفه انجام می دهندو پیشنهاد بنده به انجمن مددکاری اینست که با مسئولین کمیته امداد در حوزه سرپرستی در تامل بوده تا فارغ التحصیلان رشته مدکاری رادر اولویت پذیرش استخدامی قراردهند.
آره خب تعامل داشتن هم چیز خوبیه بخدا
کار انجمن دقیقا چیه ؟ اینکه هرچند وقت یکبار دورهم جمع شیمو آمار بدیم کاش انجمن یه ذره فعالتر میبود و مسئولانش به علت تعدد مسئولیتشون یکی رو قربانی نمیکردند .
به نظر بنده آقای دانشگاه علامه کار بسیار بجایی انجام داده اند که دکترای مددکاری را از لیست تحصیلات تکمیلی حذف کرده اند.
دانشگاه علامه طباطبایی در رشته ی مددکاری دارای اساتیدی است که در چند سال آینده باستان شناسان برای خرید آنها به ایران خواهند آمد. اساتیدی که نه توان کار دارند و نه توان علمی. در حال حاضر شرایط لازم برای ادامه تحصیل برای دانشجوی دکترا وجود ندارد.
ضمناً تا الان هیچ یک از مددکاران و جامعه شناسان به مسئله دانش آموختگی به عنوان معضل نسل حاضر توجه ندارن. فقط مشکلاتی را معضل می دانند که در دورانی دور در اروپا معضل بوده اند. دانشگاه و ادامه تحصیل در حال حاضر یکی از معضلات جامعه کنونی ایران است.