به گزارش ایرنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره)، ˈحسین انواریˈ چهارشنبه شب در دیدار جمعی از استادان و مدیران سازمان نظام روانشناسی کشور افزود: این نهاد بزرگترین دستگاه حمایتی و محل مراجعه 10 میلیون مددجو و اقشار نیازمند کشور است.
وی ادامه داد: کمیته امداد امام (ره) به عنوان قطعه ای از بیت عظمای ولایت، خود را در قبال حل مشکلات و معضلات اجتماعی اقشار آسیب پذیر جامعه مسؤول دانسته و با شهامت وارد میدان عمل شده است.
انواری گفت: روش های ارائه مشاوره به نیازمندان و خانواده های آسیب پذیر از کارآمدی لازم برخوردار نبوده و اقشار برخوردار از موقعیت های اجتماعی، بیشتر و مطلوب تر از این گونه خدمات استفاده می کنند.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: این نهاد در پی اجرای رسالت اصلی خود، یعنی سلامت و توانمند سازی خانواده ها تلاش دارد سبک زندگی مخدوش آنان را اصلاح کرده و با ایجاد تعادل در رفتار استعداد های بالقوه آنان به فعل تبدیل کند.
سرپرست کمیته امداد امام (ره) تصریح کرد: قوای محترم سه گانه، سازمان صدا و سیما، اساتید حوزه و دانشگاه و سازمان های حمایتگر، شایسته است رهنمودها و نظرات کارشناسی خود را با نگاه ارزشی و دینی به محرومانی که آسیب پذیرترند ارائه کنند.
عضو شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی (ره) اضافه کرد: پیشگیری از روند تخریب های گذشته و باز کردن افق های جدید امید و روشنایی در زندگی از دیگر نکات شایان توجه مددکاران اجتماعی است.
انواری گفت: نظریه های وارداتی موجود علم مددکاری امروز با واقعیت های اجتماعی خانواده های آسیب دار منطبق نبوده و مددکاران اجتماعی باید علاوه بر داشتن ثبات فکری و اعتقادی با توجه به هر مساله به طرح موضوع و جست وجوی راهکار قابل قبول اقدام کنند.
بنا به این گزارش، مدیریت سازمان نظام روانشناسی کشور به همراه جمعی از استادان و مدیران این سازمان در دیدار با سرپرست کمیته امداد امام (ره)، از نقش این نهاد در حل مشکلات و معضلات اجتماعی محرومان قدردانی کرده و خواستار برگزاری کنگره ملی مشاوره و توانمند سازی اقشار آسیب پذیر جامعه با همکاری کمیته امداد امام خمینی ( ره )، سازمان نظام روانشناسی و دیگر سازمان های مرتبط شد.