کد خبر: 9902 | تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳:۴۲ - چهارشنبه ۱۲ شهر ۱۳۹۳ | ۳ نظر | |

سومین همایش ملی مددکاری اجتماعی در گناباد آغاز شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، محمد رجایی صبح امروز در سومین همایش ملی مددکاری اجتماعی اظهار کرد: بعد از انقلاب کارهای زیادی در این حوزه و بویژه مددکاری اجتماعی انجام شده که نمونه‌های آن را می‌توان در فعالیت‌های نهادها و سازمان‌هایی مانند کمیته امداد، بهزیستی و هلال احمر مشاهده کرد، اما باید پذیرفت که تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.139303011430403962819293

وی گفت: بر اساس آموزه‌های دینی که بر ریشه کنی کامل فقر و نیز رفع دغدغه‌های زندگی خانواده‌هایی که عضوی از آنان دچار معلولیت است تاکید جدی دارد، کشورهای اسلامی باید در زمینه مسائل اجتماعی در دنیا پیشتاز باشند اما حقیقت تلخ آن است که برخی از کشورهای سرمایه داری که در تفکرات و آموزه‌های فلسفی خود چنین مسائلی ندارند، بخاطر درک ضرورت ها در این زمینه از ما جلوتر حرکت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، همه مسئولان کشور بر لزوم توجه به این امر تاکید کردند، اما نبودن استراتژی بلندمدت و زمان بندی شده و نیز شرایط کشور در سال‌های جنگ و بازسازی‌های پس از آن سبب شد تا این مهم رشد مناسبی نداشته باشد.

وی وابستگی درآمدهای کشور به نفت را یکی دیگر از عوامل موثر در این عقب ماندگی برشمرد و گفت: نوسانات مداوم قیمت نفت و وابستگی کشور به این درآمدها، امکان برنامه ریزی‌های زمان بندی شده و هدفمند را با مشکلات جدی مواجه کرده و سبب شده تا معمولا مقطعی به این مسئله نگریسته شود. یعنی امکان و میزان اجرای برنامه‌های حمایتی وابسته به نوسانات قیمت نفت و درآمدهای نفتی شده است.

رجایی درباره تاثیرات سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران که با محوریت امور اجتماعی در برنامه ششم توسعه برگزار می‌شود گفت: قطعا این کنفرانس میتواند از نظر تئوریک در برنامه ریزی ها و سیاستگزاری های برنامه ششم توسعه کشور نقش موثر و مهمی داشته باشد، اما برای آنکه این دستاوردها بتواند در بعد اجرایی برای رفع تبعیض ها و متعادل کردن درآمد مردم و رفع مشکلات افراد نیازمند مددکاری اثرگزار باشد، باید برای تضمین اجرایی شدن برنامه ها بر جایگزین نمودن منابع مالی ثابت و قابل وصول قطعی به جای درآمدهای متغیر نفتی تاکید شود.

وی استفاده از منابع حاصل از هدفمندی یارانه ها و مالیات بر ارزش افزوده را دو منبع مناسب برای این امر برشمرد و گفت: در کشورهای پیشرفته نیز دولت ها در حیطه مددکاری و برای رفع فقر و کاهش نابرابری و رسیدگی به افراد نیازمند، از پرداخت یارانه به اقشار کم درآمد استفاده می کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: خوشبختانه اکثریت قاطع نمایندگان مجلس در حمایت از طرح‌هایی که می‌تواند به زندگی بهتر اقشار آسیب پذیر کمک کند، اجماع بسیار خوبی دارند. اما بر اساس اصل 75 قانون اساسی طرحی که در مجلس مصوب می‌شود نباید سبب افزایش هزینه‌ها و یا کاهش درآمدهای دولت شود، مگر آنکه طریق جبران هزینه‌ها نیز پیش بینی گردد و اگر در این موارد مسائل هزینه‌ای حل شود مجلس مشتاقانه و مجدانه این امور را بررسی و حمایت خواهد کرد.

وی درباره برگزاری سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران در گناباد گفت: خوشبختانه با توجه به پیشینه خوب دو کنفرانس قبل که توانست ظرفیت‌های موجود در گناباد را هم از نظر اهتمام مسئولان و هم از نظر توان کادر اجرایی کنفرانس به اثبات برساند، و همچنین شخصیت برجسته مرحوم علامه بهلول که الگوی عملی کاملی در این زمینه بود، ذهنیت مثبتی میان نخبگان و مسئولین کشوری فراهم شد تا گناباد را مستحق برگزاری این کنفرانس بدانند.

RelatedPost

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است
کلمات کلیدی این خبر:


۳ دیدگاه مطلب براي " سومین همایش ملی مددکاری اجتماعی در گناباد آغاز شد " ارسال شده است.

  1. محسن گفت:

    ربطش به تصویر قالیباف چیه که گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. وب سایت تخصصی مددکاران اجتماعی گفت:

    باسلام
    به دلیل حضور آقای قالیباف شهردار تهران در این مراسم است

  3. یسبیب گفت:

    آقای قالیباف به همایش نرفته بود. معاونانش رفته بودند. معاون اجتماعیش و رئیس سازمان رفاه . این عکس رو بردارین چرا لجبازی می کنید

ارسال نظر


آخرین موضوعات